Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm terhes és meg akarja tartani a gyereket, de én nem, mit tehetek?
#60: A példa tök jó, ha meg is akarod érteni. Ha csak kiforgatni akarod, akkor természetesen a világon lévő egyik példa sem lesz jó. :)
Vedd úgy, hogy enyém az étterem, én csináltam a kaját, én vertelek át. (Pont úgy, ahogy a nő verte át a srácot.)
Velem egy lezárandó üzlet utolsó részeit akarod megbeszélni. Ezért még pár papírt alá kell írnod, mert különben buksz 100.000 forintot. (Ahogy a srác is leakarta zárni a kapcsolatot és közölte is a csajjal. De még utoljára mindketten akarták a szexet.)
Így megfelel, vagy írjak hozzá egy egész történetet, a gyrossal kapcsolatban és az én kedvenc sült krumplimmal is? :D Amúgy szívesen, akkor már ketten vagyunk kapcsolatban. :)
Itt senki nem fogta igazán a nő pártját, a tiedét sem.
Itt legjobban a gyereket sajnálta mindenki, mert vesztes helyzetből indul. Az anyja egy haszonleső, aljas pióca, az apja meg egy féreg. És ennek a világnak nem lelki sérült egyedekre lenne szüksége, hanem egészséges felnőttekre, aminek alapfeltétele, hogy valaki szeresse és ne csak eszközt lásson benne és akként is kezelje.
A szimpátiát ott el is vesztetted, hogy a gyereked kiszolgáltatnád egy ilyen zakkant nőnek. A saját magodért nem vállalod a felelősséget azt csak vaktába szóród (szóval veled sem lenne kisegítve a kölyök), de sajnos ismerősi körömben is túl sok az olyan ember, akinek a szülei ilyenek voltak, és láttam mi lett belőlük, hogy milyen nehéz szocializálódniuk, megtalálni a helyüket, és küzdenek a saját démonjaikkal, és a társadalmat nem érdekli, azon jeligével, hogy ők is jártak iskolába, legyenek erősek és birkózzanak meg ezzel.
A gyereket sajnálom, mert ő nem tehet semmiről és ő igazi vesztese két ilyen szülővel a történetnek.
Nyilván a maradek 20százalékból akad ellenpélda is h mégse kapja meg a pasi a gyereket. Elég tájékozott vagyok hidd el.
Attol h hözöngsz még ez a törvény,rád ugyan ugy vonatkozik.
Jobb is ha olyan országba mész ahol nincs kiadatás.
" Nyilván a maradek 20százalékból akad ellenpélda is h mégse kapja meg a pasi a gyereket. Elég tájékozott vagyok hidd el. "
Ha valóban tájékozott lennél, akkor nem a szokásos 80-20%-al jönnél.
"Attol h hözöngsz még ez a törvény,rád ugyan ugy vonatkozik. "
Nem hőzöngök. Logikai összefüggéseket írok. Természetesen, rám is vonatkozik a törvény. Hol írtam, hogy nem? Hol írtam, hogy a kérdezőre nem vonatkozik?
A kerdező felse birja fogni hogy én a válaszaimba egyáltalán nem a nő pártját fogtam.
Szegeny gyereket sajnálom.
Ö azt se birta felfogni hogy igyis ugyis behajtják rajt.
Meg nem az a lényeg hogy ki mit gondol. Ez a törvény és kész,ha tetszik ha nem.
A 27es válaszomba egyertelmüen leirtam a dolgokat. De nem fogta fel hogy mivan.
Mas is leirta.
Itt senkit nem érdekel az apa vagy az anya. A gyereket fel kell nevelni.
Meg ha a kérdező egy ártatlan magzatról igy vélekedik pl h ki(sz)artak..ez elmond minden arrol hogy'milyen szinten áll.
Menj oda csak ahova irtad,de kötesd el magad.
#65: Ja, hogyha a témához kapcsolódóan minden apróságba belekötsz a példával kapcsolatban, akkor minden apróságot kijavítok. Gondolom matek órákon sem kezdted el kérdezgetni a tanárt, hogy milyen színű almáról van szó, hanem a szövegkörnyezetből felfogtad a feladat lényegét.
" De itt a csávó nem vesztett volna semmit se, ha nem megy bele, otthon is kiverhette volna este... :)"
Ha számodra egyenértékű a 2 dolog, akkor remélem, a jövőben csak önkielégítést fogsz csinálni. Mert hát ugyanaz, mint a szex, ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!