Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm terhes és meg akarja tartani a gyereket, de én nem, mit tehetek?
Primitív válaszolóknak: A srác KÖZÖLTE, hogy szakítani akar és már csak szexet akar. A csaj belement. Tehát, MINDKETTEN szexelni akartak. A srácot ÁTVERTE a csaj, hogy védekezik. A srác NEM VERTE ÁT a csajt semmilyen téren.
Értem én, hogy ilyenkor lehet pofázni, hogy legyen nagyfiú a srác meg kilehet élni a férfigyűlöletet, de emberek... A CSAJ MIATT fog megszületni egy gyerek, akinek szenvedés lesz az élete!
Ha nem mész el lecsuknak,külföldröl is viszahoznak.
Nem értem amugy hány éves is vagy?? Hogy ennyire nem vagy képes felfogni a dolgokat.
Aki meg azt álitja hogy sok nő csak a gyerektartás miatt szül,azse normális.
N25
kérdező, hallottál már arról, hogy kiadatás??? :D
sok sikert a külföldre meneküléssel... :D XD
1,27,60as vagyok.
Ráadásul ha menekülsz még jobban ráfázol.
De hajrá,sok sikert.
41es. Lenyegtelen mi hogy volt. A biroság a gyerek érdekeit nézi nem az apáét. Ha a feje teteére áll akkor is így van. Nem uszhatja meg meg munkanelküliként,fekete munkásként sem.
#45: Sajnos a bíróság általában nem a gyerek érdekeit nézi és ezt bíró ismerősöm mondta nekem. :/ Mivel a gyerek nem felnőttkorú, ezért első körben a gondviselő érdekeit nézi. Ha a gondviselő megfelel egy minimális elvárásnak, akkor az ő érdekeit nézik. Még akkor is, ha egy magát azért felcsináltató nőről van szó, aki így akarja megtartani a pasiját. Egy ilyen embernek nincs felelősségtudata, ezért alkalmatlan a gyermek normális szellemi, érzelmi és fizikai igényeit kielégíteni. (És tényleg. Ismerek néhány ilyen nőt. Szörnyű anyák.)
A tartásdíj pedig nem a gyereket illeti, hanem a gondviselőt. Ha mondjuk 40.000 forint tartásdíjat ítél meg a bíróság és a gondviselőnek 20.000 is elég lenne a gyerek igényeinek kielégítésére, akkor a maradék 20.000-et a gondviselő simán elköltheti magára. Sajnos, ez ilyen.
A többi válaszolónak gratulálok. Inkább egy olyan nő pártját fogjátok aki világrasz*rna egy gyereket a semmibe egy olyan embertől, akit átvert, aki nem szereti és megmondta neki, hogy szakítani akar vele.
A TUDTOM és AKARATOM nélkül hozott meg egy olyan döntést hogy világrahozzon egy gyereket!! De ti az ő pártját fogjátok... EZ ITT MAGYARORSZÁG, ahol a átverőket jutalmazzák, az átverteket pedig büntetik. És még ÉN hódoljak be neki??? Rávett, hogy mégegyszer utoljára lefeküdjünk én meg voltam olyan hülye, hogy belementem mert nem olyannak ismertem, aki ilyet tenne. Átvertek és ráadásul fizessek is életem végéig?? Hát nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!