Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a 19 - 20 évesek szülni? Nem a 24 - 25 a " normális "?
"vagy varrjam anyám nyakába a gyereket, én meg üljek az iskolapadba??"
Szükségtelen. Gyerek mellett is lehet tanulni, otthon. Nem kell ahhoz feltétlen "iskolapadba ülni", ahogy mondtam, sok szakot levelezőn is el lehet végezni.
De mi az, hogy normális? Mi az, hogy csak az a normális, amit te mondasz? Én abszolút megértem, h te még nem szeretnél gyereket, de attól még nem lehet azt mondani arra, hogy "nem normális" aki 20 évesen szülni szeretne.
Ha te így gondolod, akkor bulizd ki magad, utazgass, tanulj, vagy amit akarsz, de miért baj az, ha más fiatalon szeretne szülni?
(Persze nem a 14-15-16 éves lánykákra gondolok, akiknek csak úgy összejött, és nem mertek anyucinak szólni, hogy abortusz kellene...)
"de nem hinném, h 1 20 éves csajnak ez lenne az első dolga.. h gyereket neveljen."
Akkor ne tedd. Senki sem kényszerít rá.
Csak fogadd el, hogy vannak olyanok is akik ebben máshogy gondolkoznak. Ahogy előttem is már leírták, az, hogy "normális" viszonylagos, és mindenkinek mást jelent. Mivel mindenkit más szülők neveltek, és különböző módon.
Jól gondolod lojális vagy... Én 22/F egyetemista.. És én is gondolkodtam már ilyeneken. De arra jutottam 30 éves korom alatt nem házasodok sőt, gyereket sem akarok senkitől sem... Mert egy normális gondolkodású ember nem akar 18-22-évesen beleszülni egy renyhe egszisztenciával és pénzel rendelekző világba. Ha nekem egyerek lessz, megakarok adni mindent, de úgy hogy magamnak is jusson. Nem kajára kell számolgani, hogy most pelus vagy kaja?!
És a normális is ez lenne szerintem. Nagyon sok olyan ember van aki beválalja, a gyereket házasságot és mi lessz a vége?? 30 éves korára fiatal anyuka párt keres magának. jah és még annyi hogy egy 22-27 éves embernek boldog társasági életet kell élnie, mert ha nem jön össze akkor megbosszúlja magát...
nem bankkártyát nyitottak, hanem számlát. És az én gyerekem nem fog intézetes gyerek lenni, kérlek szépen ne általánosíts...Amúgy ha így általánosítassz, meg ilyen véleményekkel vagy,hogy nem normális, aki úgy szül, ahogy te nem, akkor sose legyen inkább gyereked...
19éves, 13hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!