Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarnak a 19 - 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a 19 - 20 évesek szülni? Nem a 24 - 25 a " normális "?

Figyelt kérdés
az gond, h én még bulizni, utazgatni, tanulni akarok? 20, l
2010. máj. 5. 13:47
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

"vagy varrjam anyám nyakába a gyereket, én meg üljek az iskolapadba??"

Szükségtelen. Gyerek mellett is lehet tanulni, otthon. Nem kell ahhoz feltétlen "iskolapadba ülni", ahogy mondtam, sok szakot levelezőn is el lehet végezni.

2010. máj. 5. 15:34
 22/33 A kérdező kommentje:
de nem hinném, h 1 20 éves csajnak ez lenne az első dolga.. h gyereket neveljen.
2010. máj. 5. 16:26
 23/33 anonim ***** válasza:

De mi az, hogy normális? Mi az, hogy csak az a normális, amit te mondasz? Én abszolút megértem, h te még nem szeretnél gyereket, de attól még nem lehet azt mondani arra, hogy "nem normális" aki 20 évesen szülni szeretne.

Ha te így gondolod, akkor bulizd ki magad, utazgass, tanulj, vagy amit akarsz, de miért baj az, ha más fiatalon szeretne szülni?

(Persze nem a 14-15-16 éves lánykákra gondolok, akiknek csak úgy összejött, és nem mertek anyucinak szólni, hogy abortusz kellene...)

2010. máj. 5. 16:51
 24/33 anonim ***** válasza:

"de nem hinném, h 1 20 éves csajnak ez lenne az első dolga.. h gyereket neveljen."

Akkor ne tedd. Senki sem kényszerít rá.

Csak fogadd el, hogy vannak olyanok is akik ebben máshogy gondolkoznak. Ahogy előttem is már leírták, az, hogy "normális" viszonylagos, és mindenkinek mást jelent. Mivel mindenkit más szülők neveltek, és különböző módon.

2010. máj. 5. 17:03
 25/33 anonim ***** válasza:
Nemcsak a neveléstől függ és nem is a szülői példától ,anyukám 40 éves korában szült meg engem, hugomat meg 41. Hugom most 19 és babát vár. Én nagyon szeretem a gyerekeket, de nekem még nem kellene, még éretlennek érzem magam hozzá.Tanulni akarok, élvezni a diákéveimet. De hugom már felkészült és akkor miért ne?
2010. máj. 5. 18:35
 26/33 anonim ***** válasza:

Jól gondolod lojális vagy... Én 22/F egyetemista.. És én is gondolkodtam már ilyeneken. De arra jutottam 30 éves korom alatt nem házasodok sőt, gyereket sem akarok senkitől sem... Mert egy normális gondolkodású ember nem akar 18-22-évesen beleszülni egy renyhe egszisztenciával és pénzel rendelekző világba. Ha nekem egyerek lessz, megakarok adni mindent, de úgy hogy magamnak is jusson. Nem kajára kell számolgani, hogy most pelus vagy kaja?!

És a normális is ez lenne szerintem. Nagyon sok olyan ember van aki beválalja, a gyereket házasságot és mi lessz a vége?? 30 éves korára fiatal anyuka párt keres magának. jah és még annyi hogy egy 22-27 éves embernek boldog társasági életet kell élnie, mert ha nem jön össze akkor megbosszúlja magát...

2010. máj. 5. 19:41
 27/33 A kérdező kommentje:
de 19 évesen még nincs biztos munkahelye.. azért nem értem, mert Magyarországon mindenki csak úgy szül, aztán meg mindenkinek 45 intézetes gyereke van..
2010. máj. 7. 14:22
 28/33 anonim ***** válasza:
19 éves vagyok, most érettségiztem, 13 hetes terhes vagyok, már a fősuli is megvan, levelezőn fogom letenni, lehet,hogy nincs munkahelyem, de biztos anyagi háttere van a gyereknek, apuka által, és általam is, ugyanis a szüleim mikor megszülettem,nyitotak nekem egy bankkártyát. Én így éreztem normálisan, nem tervezett baba volt, de amúgy is szerettem volna 22-23 éves koromba szülni, szerintem 30 felett már sok, anyukám első gyerekét 20 évesen szülte, utána lett még három, én az ötödik lettem, 39 évesen. Ez már sok. Én így éreztem jól,hogy nem hagyom elvetetni AZ ÉN GYEREKEM, és csöppet se érzem magam emiatt nem normálisnak.
2010. máj. 7. 18:02
 29/33 anonim ***** válasza:

nem bankkártyát nyitottak, hanem számlát. És az én gyerekem nem fog intézetes gyerek lenni, kérlek szépen ne általánosíts...Amúgy ha így általánosítassz, meg ilyen véleményekkel vagy,hogy nem normális, aki úgy szül, ahogy te nem, akkor sose legyen inkább gyereked...

19éves, 13hetes

2010. máj. 7. 18:03
 30/33 A kérdező kommentje:
örülj neki, h van, aki pénzeli a sulidat is, meg a gyereket is. nincs mindenkinél igy. de h jött össze? azt ne mondd, h tervezett volt.
2010. máj. 7. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!