Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért miért én vagyok a hibás?
Megengedtem egy volt évfolyamtársamnak, hogy nálam lakjon néhány hónapig. Mindigis barátzónás lány volt, és én is neki.
Bár külön élek a szüleimtől, de úgy voltam vele, hogy odaadhatom neki az egyik szobát, ha beszáll a rezsi felébe. Igaz, hogy lány, de volt egy kemény szakításom, és eleve nem akarok most párkapcsolatot. Meg aztán soha nem érdeklődött irántam. Mivel volt pasija, én sem foglalkoztam vele.
Szerdán mégis kezdeményezett, de marhára nem volt kedvem hozzá. Végül azt mondtam neki, hogy belemegyek, ha annyira kötelező. Egy férfi nem utasíthat vissza egy egyedülálló fiatal nőt, mert akkor impotens, meleg, nyúlbéla, stb. Erre besértődött, és mindenki úgy kezel, mit ha impotens lennék, meleg vagy nyúlbéla.
Pedig belementem volna. Pont azért, hogy ne legyen belőle balhé. De most már bottal se piszkálnám őt.
Hogy kezeljem ezt a rohadt helyzetet. Oké, kihajítom. Aztán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!