Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem bízik meg bennem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bízik meg bennem? Mit tegyek hogy megbizhasson bennem?

Figyelt kérdés
A Párom nem bízik bennem és emiatt nagyon el vagyok keseredve.Már kétszer megbeszéltük komolyan , hogy bennem megbízhat és mindent elmondhat.Akkor egy ideig 1-2 hétig ugy is volt most pedig titkolózik a telefonja némitva van folyamatosan.Vannak zűrösebb ügyei amikhez nekem is van egy kis közöm.Át is szokott verni sűrűn, régebben fel is kérdeztem de már beleuntam és ott tartok azt csinál amit akar de ez hosszutáon nem fog működni.
2010. máj. 5. 12:33
 1/3 anonim ***** válasza:
ahogy írtad ez nem fog hosszútávon működni. írod h át is vert párszor.. akkor gondolom te sem bízol benne 100%ban. márpedig a bizalom a kapcsolat alapja, és ez így elég meredek.. szerintem hagyd a fenébe de tényleg..:S
2010. máj. 5. 12:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Több évig kéne nevelned ahhoz, hogy meg tudjatok egymásban bízni. Elég kitartó vagy ehhez? :)
2010. máj. 5. 12:39
 3/3 anonim ***** válasza:
ahogy az előttem lévő is mondta ez kitartás kérdése, de ha ennyire nem bízik meg benned és láthatólag te se benne, legjobb lenne, ha otthagynád. a bizalom nagyon fontos, de azis igaz, hogy azt nehéz megszerezni, de nagyon könnyen el lehet veszíteni.
2010. máj. 5. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!