Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam fürödni?

Figyelt kérdés

Két hete ismertem meg egy csajt diszkoba. Azóta járunk. Nagyon jó vele lenni még aznap összejöttünk és megtrtént köztünk a dolog, nem részletezem. Beszélgettünk és azt mondta, ki van hűlve náluk csak zuhanyfülke van kád nincs meg kérdezte, hogy le fürödhet e nálunk és én erre mondtam, hogy igen. Nem vagyok rossz szívű meg is sajnáltam kicsit, hogy milyen lehet kád nélkül élni. Na mindegy majdnem egy óráig úszkált a forró vízben ez után haza ment.

Másnap telefonon beszéltünk de nem akart átjönni én meg nem eröltettem. Az mondta nem akarja húzni az agyam, mondom rendben de mondtam azért nem gondoltam, hogy húzni akarja.

Azóta kétszer jött át fürödni mert álitólag fázott dumáltunk vagy negyed órát majd haza ment . Na most ilyenkor mi van mert nagyon nem értem?

Harmadjára sem aludt itt nem történt semmi adott egy puszit, majd csak a szokásos fürdés egy óráig. Anyám már szólt hogy ez a kiscsaj most már mindig itt fog fürdeni?

Én rákérdeztem de nem nagyon lehetett szóra bírni azt mondta hogy nagyon elfoglalt és ideges a melóhelye miatt. Azt mondta megint, hogy nem akarja húzni az agyam de akkor miért nem foglalkozik velem is? Mi van ha megint csak fürödni akar?

Ki mit csinálna ilyenkor?

Én F 18 Ő L19

2017. jan. 13. 22:52
1 2
 11/16 opened paradise ***** válasza:
100%

Zseniális,komolyan...

Te meg mondd,hogy nincs sütőtök és menj hozzá kajálni.

2017. jan. 14. 01:20
 12/16 A kérdező kommentje:
11 Anyám engedte be, már neki sem tetszik az egész.
2017. jan. 14. 07:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Komám, vagy megkaptad ezzel a napitroll palmát, vagy gondjai vannak a csajnak és "kihasznál". Pl. valami miatt nem tud zuhanyozni, de fontos neki nagyon az ápoltság, pl. a munkába járás miatt...

(Nekem sincs kádam, csak zuhanyzó, és nagyon hiányzik.)

2017. jan. 14. 08:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Najo ez nen lehet igaz :D szoval becsonget a csaj, anyad ajtot nyit, a csaj kozli, hogy furodni jott, es anyad beengedi :D :D
2017. jan. 14. 08:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki h a fürdés vízpazarlás és zuhanyozzon, azt meg otthon is tud...
2017. jan. 14. 09:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem anyagi gondjai lehetnek, azért jár hozzátok fürdeni. Valahogy tapintatosan ki kéne deríteni, hogy ez a helyzet vagy sem.
2017. jan. 14. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!