Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lemond egy találkozót, és nem is javasol másik időpontot, akkor hagyjam rá?
Igen.
Egyszer jártam így, netes ismerkedés, a férfi az utolsó pillanatban lemondta a találkozót, mondta, hogy majd keres. Nem tette, én ismerkedtem tovább másokkal, aztán pár nap múlva láttam FB-on, hogy már kapcsolatban van.
Nyilván több vasat tart a tűzben, és összejött valamelyik ismerkedése... de más oka is lehet, tökmindegy, ezen kár bánkódni, vannak mások is a világon, koncentrálj rájuk.
javasolni kell újat!
ilyenkor célszerű két konkrét időpontot felajánlani!
úgy könnyebb a választás, és hamarabb dűlőre juthattok :)
Nem gáz ha én javasolok másikat?
Ezt amúgy ő ajánlotta. De mondtam, hogy ha máskor ráér szóljon. :)
Ne javasolj neki. Ha annyira akarna latni, akkor javasolt volna masik idopontot. Kozbejonni mindig kozbejohetnek dolgok, de az gyanus, hogy nem ajanlott masik napot.
Es barmit ossze lehet ugy hozni, hogy lehetoleg beleferjen meg egy randi is valamikor.
Amikor megismertem a ferjemet, eloszor egy keddi napon talalkoztunk. Ugy volt, hogy azon a heten masik randi mar nem lesz, mert ment le videkre a nagyija szulinapjara. Vegul annyira jol sult el a talalkozas, hogy felhivott, hogy vegul csak masnap megy le, mindenkepp akar latni meg elotte. Es ahogy visszajott hetfon, rogton latni akart megint...
Őszintén én is így gondolom. Ha valóban találkozni akarnak, mondott volna másik időpontot. Még a mai napot megvárom, ha ma sem ír újat, akkor lezárom ezt a semmit. :)
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!