Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok: kinek milyen? (Felméré...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok: kinek milyen? (Felmérés. )

Figyelt kérdés

Kis játék. Kíváncsi vagyok, hogy az oldal nőnemű látogatói közül kinek milyen típusú a p*ncija. Az itteni arányok nyilván tükrözik a valós életbeli megoszlást. Szóval, ha van kedvetek, válaszoljatok:

1. Babap*ncim van [avagy tevepatás, ahogy tetszik]

2. Macskanyelves van [picit kilóg a nagyajkak közül az egyik (a hosszabbik) vagy mindkét kisajkam – mint a nyelvét nyújtogató kiscica :)]

3. Lepkeszárnyas [avagy salátás] p*ncim van [a kisajkak nagyon kilógnak, jó részük teljesen látható, mert a nagyajkakon kívül van]

Persze, mindez attól is függ, milyenek a nagyajkaitok, szóval azt is hozzátehetnétek, hogy azok mennyire teltek, duzzadtak (a., nagyon teltek, b., átlagosak, c., alig van alattuk zsírszövet, inkább laposak).

És kort is írjatok, légyszi!

(Válaszolni jóval egyszerűbb lesz [ezek után], mint a kérdést feltenni és elolvasni. :))

2010. máj. 5. 11:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/107 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! Akik bizonytalankodtak valamelyik paraméterben, vagy nem adták meg mindkettőt, azokat megpróbáltam én önkényesen :) besorolni valahova az alapján, amit írtak, meg a tapasztalataim alapján :D

Eddig 7 babap*nci (mind átlagos nagyajkú) és 7 cicanyelves p*nci került be a regisztrációba, utóbbiak közt a többség (5) átlagos nagyajkú, egy telt, egy lapos. A legritkább a lepkés p*nci: 3 (mindegyik átlagos nagyajkú).

2010. máj. 5. 12:50
 22/107 anonim ***** válasza:
88%
3b 16l
2010. máj. 5. 13:59
 23/107 anonim ***** válasza:
100%

1b

28/N

2010. máj. 5. 15:22
 24/107 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem ez kb. olyan mint a pasiknál a kinek hány centi kérdése. Mint ahogy a kicsi péniszt, a saláta típusú p-ncit se nagyon vallják be.
2010. máj. 5. 15:38
 25/107 A kérdező kommentje:

Hogy mivan? Hogy tessék? :D Nem értem. Mert a salátapunci szégyellnivaló??? Az gáz? Nemár!

Mindegyiknek megvan a maga szépsége! És nekem pl. sokkal jobban bejön, ha valamennyire látszanak a kisajkak (macskanyelv vagy saláta – bár utóbbihoz még nem volt szerencsém, pedig nagy vágyam).

2010. máj. 5. 18:49
 26/107 anonim ***** válasza:
100%

3---b

de nagyon nagyon nem szeretem:(

2010. máj. 5. 19:19
 27/107 A kérdező kommentje:
Hülye vagy te, csak nem pörögsz. Én tudnám szeretni nagyon-nagyon... :D
2010. máj. 5. 19:23
 28/107 anonim ***** válasza:
100%

1.babapunci :D érintetlen :)

14/L

2010. máj. 7. 12:31
 29/107 anonim ***** válasza:
100%
1/b
2010. máj. 7. 12:41
 30/107 anonim ***** válasza:
100%
Én igenis büszke vagyok a 3B puncimra, de még mindig nem tudtam eldönteni, h A -e, vagy B. :D:D:D
2010. máj. 7. 12:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!