Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy álltok a fóbiákhoz? Toleráljátok, ha a párotok/kiszemeltetek retteg valami irracionális dologtól, vagy lenézitek emiatt?
Szóval negatívum, ha valakinek van valami fóbiája? Esetleg kizáró ok? Gyávának tartjátok?
Tesztek különbséget az elterjedtebb, megszokottabb, érthetőbb fóbiák (pl pókoktól, kígyóktól, stb-től való félelem) és a szokatlan, logikátlan fóbiák (pl apró lyukak, kis tárgyak, lefolyók, bohócok, hasonló dolgoktól való irtózás) között?
Mert mondjuk az arachnofóbia elterjedt, senki nem akad fent rajta. De van, aki mondjuk halálosan retteg a bójáktól, vagy a folyóktól, őt őrültnek néznétek, ha mondjuk egy randin előállna ezzel az információval? Folytatnátok az ismerkedést?
Szerintem teljesen mas amikor valaki fel a bogaraktol (en se szivesen fognam meg oket mert undoritoak - a pokokat annyira utalom hogy ha latok egyet a tv-be vagy neten azonnal elfordulok) vagy attol hogy pl megrazza az aram esetleg a magassagtol. Ezek szerintem hetkoznapibb dolgok es talan meg nem beteges elvegre akkor jon elo ha fel kell menni magasra esetleg rad maszik egy bogar. Viszont en regen kiskoromba olyan 12-14 eves koromba elkezdtem rettegni az amputalt vegtagu emberektol de annyira, hogy az utcasarkokon is feltem befordulni hatha szembe jon vagy gurul egy. Meg suliba se akartam menni emiatt (jo kifogas tudom :D). De felismertem, hogy ez nem normalis dolog aztan vegulis valahogy megenyhult a dolog. Mostmar semmi bajom nincs veluk, teljesen elmult pedig nem jartam pszichologushoz.
Szoval ez az irrealis eletminoseget befolyasolo felelem teljesen mas mint mikor valaki fel egy poktol. Az ilyennel kezdeni kell valamit.
A bell-mouth spillway meg tenyleg para de szerintem csak azert mert senki sem akarna hogy leszippantsa ot ez a nagy ize aztan megfulladjon. A lefolyoktol is ezert felsz, mert parazol, hogy lefolysz rajtuk es beszippant :D Najo csak vicceltem, egyaltalan nem ez az oka. Ennek semmi realitasa nincsen, valoszinuleg alapvetoen valami tok banalis dolog all a hatterben, mondjuk felsz az egyedullettol esetleg anyaddal van valami :D (a pszichologia mindig mindenert az anyat veszi elo)
Mindenesetre , hogy oszinte legyek mas irrealis felelme eleg szorakoztato tud lenni, de ha a paromnak lenne ilyen biztosan probalkoznek, hogy jarjunk a vegere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!