Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, vagy inkább mi lenne ha a kiszemeltetek jótékonykodna?
Figyelt kérdés
Főként részt venne ilyen meleg étel osztásban stb.2015. ápr. 9. 13:15
2/10 anonim válasza:
Tisztelendő dolog, én is mennék vele.
20/L
3/10 anonim válasza:
Szerintem szuper...akinek ezelenn valami kivetnivalója van,az egy idióta,szívtelen köcsög!
5/10 anonim válasza:
Ő dolga, szabadidejében azt csinál, amit akar. Imponálni nem fog.
6/10 anonim válasza:
Hát.. tökjó.... és?
úgyértem ennek hatással kellene lennie az iránta érzett dolgaimra? Ha csak "kiszemelt" akkor nem vagyunk kapcsolatban, lenyegeben semmi kozom hozza mit csinal...
persze, jo dolog raszorulokon segiteni, tul keves ember csinalja ezt... de gondolom ezt nem kell megindokolni.., akkor meg mi a kerdes?
7/10 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy jobb embernek gondolnátok emiatt ?
2015. ápr. 9. 13:30
8/10 anonim válasza:
Önmagában ez a cselekedet nem tesz valakit jó emberré és jobbá sem, ha mellette egyébként nem olyan életet él!
9/10 anonim válasza:
ha már így teszed fel ezt a kérdést akkor nem, nem néznék rád jó szemmel mert látni hogy nem azért csinálod hogy jótékonykodj hanem hogy evel jobb embernek lássanak.
10/10 anonim válasza:
A Revolution c. sorozatban Tom Neville kapitány is jótékonykodott, ételt osztott az egyik epizódban, attól még egy mocskos alak maradt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!