Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha a barátom olyan szinten nem féltékeny, hogy az már nem normális?
Szerintem ez azt jelenti, hogy ennyire megbízik benned.
Mióta vagytok együtt?
6-os hozzászóló vagyok: engem sem korlátozott exem, csak folyamatosan hallgattam, hogy miért kell más pasikkal dumálnom, meg mi az, hogy beengedem legjobb barátomat a szobámba, és megkínálom limonádéval. Nem mondta, hogy ne tegyem, csak hogy ez szerinte nem normális. De volt, hogy beszéltetnem kellett barátnőmet, mert nem hitte, hogy csajnál vagyok. Én mindig megmondtam neki, hogy ha nem bízik bennem, le lehet lécelni, ahelyett, hogy hisztériázik, amivel az idegeimre megy. Sose tette meg, mert nem akart szakítani, így nyilván korlátozni sem korlátozott volna, mert egy tesze-tosza önbizalomhiányos, hisztis férfi volt. Ki is raktam, mert elegem lett a folyamatos feszültségből, amit generált.
Mostani párom mellett pedig sok mindent megtettem, ami nem számít megcsalásnak, de sokan kiborulnának tőle (pl masszás, mivel borzalmasan fáj néha a hátam). Mindezt hiszti, dráma, feszültség nélkül, szeretetben, mert bízik bennem. Tudja, ha valami problémám van, azt normális hangnemben fogom neki elmondani, nem pedig félrekefélek.
Szóval ismételten: nem a párod viselkedik betegesen, te vársz el beteges viselkedést a saját önbizalomhiányod miatt. Inkább ezen gondolkozz el. Ha egyedül nem megy, keress fel szakembert. Sose értettem, miért kell feszültséget, meg problémát generálni oda, ahol nincs.
*mert azt hitte, hogy pasinál vagyok.
Elnézést az elírásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!