Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
3 évvel ezelőtt megismertem egy srácot, az első pillanattól kezdve egyértelmű volt, hogy nem vagyunk közömbösek egymás számára. Azonban neki barátnője volt (ezt nem tőle tudtam meg, hanem egy közös ismerőstől), így visszafogtam magam és arra törekedtem, hogy minél hamarabb elfelejtsem. Ismerősök voltunk facebookon, de ő később törölt engem. Eltelt 3 év, nekem meg időnként még mindig eszembe jut. Volt azóta két kapcsolatom is, de egyik sem volt több pár hónapnál. Nem tudom, hogy az említett srác együtt van-e még a barátnőjével, mert kíváncsiságból rámentem a profiljukra és a lány most külföldön dolgozik, de hazalátogat. Találtam egy újévi képet, ahol egy társaságban mindketten szerepelnek a fotón. Eszembe jutott, hogy lehet, hogy már csak barátok, de könnyen meglehet, hogy távkapcsolatban élnek és ez így nekik jó.
A szívem azt súgja, hogy jelöljem be ismerősnek a srácot, hátha visszaigazol és újra beszélhetek vele. (Természetesen ha kiderül, hogy még együtt vannak, akkor már véglegesen abbahagynám az ismerkedést vele.)
Az eszem viszont azt mondja, hogy hagyjam az egészet, most csak hirtelen előtörtek belőlem a régi emlékek és azért érzem újra azt, mint régen.
Mit tanácsolnátok?
Szerintem jelöld be és írj rá....mit veszíthetsz?
Viszont ha nem írsz rá akkor sosem tudod meg,hogy mi lehetett volna.
Igy van, jelöld be. Ha visszajelöl még nem biztos,hogy jelent valamit, de biztos veszi a lapot, és ha szabad, bejössz Neki akár még Rád is írhat.
Valahogy csak el kell kezdened ha ennyire nem tudod törölni a gondolataidból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!