Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemben inkább az eszemre vagy a szívemre hallgassak?
Mert nem igazán tudom, egyik ezt mondja, a másik meg azt.
Kajakra azt érzem mintha gyilkolnák egymást.
Pontosabban van egy csaj, aki iránt nem tudom eldönteni érzek-e valamit, azt meg pláne nem hogy mit.
Annyi biztos hogy szép.
arany középút az a semleges vele kapcsolatban.
Mert mint írtam, tehát, van a szívem ami azt mondja hogy: biztos hogy bejössz neki, nem vagy idős a számára, ő is akar téged csak nem mondja el, mindenképp ismerd meg jobban.
az agyam meg: mit akarsz tőle egyáltalán? miért érdekel téged? még csak egy kislány, teljesen más az érdeklődési körötök.
szóval valami ilyesmi gondolom értitek.
okés a szívemre, de amikor elmondja a szívem hogy most na! bevallom neki amit érzek....akkor az eszem közbe szól hogy miért csinálod ezt, elrontod a barátságotokat.
szoktam amúgy vele találkozgatni, nem arról van szó, így szép, kedves a hangja, mosolyog ha velem van, jól érezzük magunkat. de néha közömbös vele, néha viszont dobálja a haját, nyalja a száját, ami pontosan tudom mire utal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!