Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynál kint van facebookon hogy egyedülálló, akkor az azért van mert kapcsolatra vágyik?
Figyelt kérdés
Vagy minek kell ezt egyáltalán az emberek tudomására hozni, ha nem ezért?2017. jan. 9. 23:33
11/14 anonim válasza:
Istenem,de hülye vagy !! Talán azért,mert tényleg egyedüli!!!
12/14 anonim válasza:
Én akkor jelöltem be hogy egyedülálló vagyok, amikor belekezdtem a párkeresésbe. Előtte hozzá sem bagóztam. Azóta meg az van hogy XY-nal kapcsolatban vagyok.
13/14 anonim válasza:
Én 10 évvel ezelőtt kitöltöttem, azóta úgy van.
14/14 anonim válasza:
Én szeretek mindent kitölteni, ha adatlapot készítek, valamiért zavar, ha "félkész", így azt is beírtam, hogy egyedülálló vagyok. (Mondjuk mostmár az van ott, hogy "kapcsolatban xy-nal", és így sokkal nyugisabb hely a fb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!