Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miket vettetek a párotok (fèrfi) szülinapjára?
Figyelt kérdés
3hónapja vagyok együtt a barátommal ès hamarosan szülinapja lesz.Nem nagyon van ötletem mit is vehetnék neki mert tulajdonképpen mindene megvan.2017. jan. 9. 14:52
11/17 anonim válasza:
#9-es vagyok, olyat én is adtam a barátomnak és nagyon örült neki :) de én évfordulóra készítettem el, mi szülinapra/karácsonyra/névnapra nem szoktunk ilyen szerelmes ajándékot adni, de úgy alapból ez egy nagyon jó ötlet, és nagyon figyelmes vagy ha ilyet adsz neki :)
12/17 anonim válasza:
Én egy különlegesebb boxert vettem neki (ami pl picit drágább), de az én barátom nagyon szereti a könyveket, úgyhogy szerencsére mindig van neki ajándékötletem. Meg persze figyeltem rá beszélgetések közben, mire panaszkodik, mire van szüksége.
13/17 anonim válasza:
Az enyém imád mindent, ami Lego és/vagy Csillagok háborúja és ezekből mindig van vmi új... a tied nem szereti vmelyiket?
14/17 A kérdező kommentje:
De a star warst o is szereti de abbol nem tudok mit venni. Ruhát nem merek mert nem biztos hogy jo is lesz ra.
2017. jan. 9. 21:13
15/17 anonim válasza:
Sütöttem brownie-tortát,kapott egy fülest meg egy étcsokit.
16/17 anonim válasza:
11.: remélem még látod ezt: meg tudnád eseeg írni, hogy miket írtál az open whenbe? Én is szívesen csinálnék, csak nem tudom, miket lehet :)
17/17 A kérdező kommentje:
Igen az engem is érdekelne :)
Én olyanokra gondoltam hogy ha haragszol ram akkor egy bocsánatkérő level, ha szomoru vagy par vicces kep rolunk meg egy csomag zsepi :) ha ölelésre vágysz egy olelkezos kep,ha tudni akarsz rólam par titkot akkor egy levelbe irok párat..stb :)
2017. jan. 10. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!