Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lett volna a helyes reagálás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lett volna a helyes reagálás?

Figyelt kérdés

Van egy lány az életemben akivel volt már nagyon baráti és nagyon rossz viszony is, mindig kibékültünk, mindig majdnem összejöttünk de mégis csak a "szenvedés" van köztünk. Sokadik alkalomra mondtam neki hogy ezt fejezzük be mert egyikőnknek sem jó. Tegnap elmentem bulizni és nagyon sokat ittam, a pultot támasztottam, majd odajött (nem láttam már vagy fél éve) és közölte: "hiányzol" én meg erre csak kinevettem és elsétáltam. Azóta vegyes érzelmek kavarognak bennem, egy biztos hogy amikor ő nincs az életemben nyugodt minden, de most megint csak rá gondolok...és haragszom is rá mert már elmondtam hagyjon. Most mégis azt érzem rosszul reagáltam....Hogy kellett volna jól reagálnom?

Válaszokat köszönöm!

2017. jan. 8. 16:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Soha ne band,amit kimondtal vagy megtettel. Az mind Te vagy.

Ennek a lanynak irhatsz uzenetet/felhivhstod,hogy talalkozzatok,ha ezt akarod! Ha allandoan ra gondolsz,akkor szerintem egyertelmuen gyakran kene talalkoznotok.

N

2017. jan. 8. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!