Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Ti járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti járnátok egy ilyen lánnyal? Lejjebb lent

Figyelt kérdés
Karikás, szarkalábas szemek, de aránylag próbálja korrektorral, púderrel takarni, gyakran elpirul, nagy barna szemek, barna hosszabb egyenes haj, 166 cm magas, 52 kg, csinos, szeret nevetni,jófej, a többiek szerint szép és kedves, barátságos, megértő, segítőkész önfeláldozó, néha kicsit önző, életvidám, mindennpodat éld meg boldogan de jól értelmes tipus. Sokra tartja a másik véleményét. Tömegiszonya van. Mit gondoltok róla? Járnátok vele? ne hülyéskedd el létszi. köszi a válaszokat!!
2010. máj. 4. 18:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szarkaláb 15 évesen? :D Na ne már... ráncos csak nem vagy... egyébként meg szerintem ahelyett, hogy ide írogatnál, megkereshetnéd a kiszemeltedet és megpróbálhatnád becserkészni...
2010. máj. 6. 18:00
 22/26 anonim ***** válasza:

Hogy lennél már kövér?

Sőt még sztem éppen benne van a súlyod a normálba..kategória. [link]

2010. máj. 6. 18:01
 23/26 A kérdező kommentje:

igen vannak szarkalábaim, és karikás a szemem. Ha 12 órát alszok akkor is. Voltam vérvételen, hogy van-e valami probléma a vesémmel, de semmi, minden normális. Állítólag öröklődő, bár azt se értem mert csak nekem ilyen a szemem.

és nem tudok mit kezdeni vele, az uborka se használ smemi krém. :S Ez van. a pasival meg most nem tudok beszélgetni :'( mert éretségizik és tanul és nem akarom zavarni.

2010. máj. 6. 18:13
 24/26 anonim válasza:
Szia... én mondjuk lány vagyok, de azért próbálok válaszolni:P én 14 éves vagyok, és egyáltalán nem tartom magam én se szépnek se okosnak, se semmi :D, de nem mondogatom, és mások elött próbálok több önbizalmat mutatni így javul a kisugárzásom (és talán néha egy picit az önbizalmam is) szóvaaal... szerintem ne mondogasd folyton, hogy csúnya vagy, meg mindenez hülye, mert ez csak még jobban rombolja az önbizalmad. És a fiúknak se nagyon jön be( de azért nagyon eltelve se legyél magadtól, mert az se kelt jó benyomást :P) A lényeg: hidd el magyadról h szép okos és jófej vag, és még ha ez nem is sikerül, de a külvilágnak ezt mutatod még jobban is fognak kedvelni :D
2010. máj. 6. 18:14
 25/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha ez megnyugtat az én szemeim is egyfolytában karikásak,ha kialszom magam,ha nem.

Voltam én is vérvételen de semmi...az orvos is annyit mondott,hogy ez öröklődő "tulajdonság" és korrektor használatát javasolta:)

Úgyhogy nem vagy ezzel egyedül :))

Jah és ez hülyeség,hogy a magasságához sok a súlya..én 165 cm vagyok és 60kg...még ez is ideális testsúly :))

18/L

2010. máj. 6. 19:49
 26/26 anonim ***** válasza:

Szia, aranyos lány lehetsz:)

Ha szeretnél ismerkedni egy rendes sráccal akkor írj nyugodtan privit.

2010. máj. 7. 02:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!