Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltöltenél egy éjszakát a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltöltenél egy éjszakát a volt barátoddal, ha fizetne 120 ezer Ft-ot? Te nem szereted már, de a volt barátod szeret még.

Figyelt kérdés
2017. jan. 6. 09:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Ez pontosan ugyanannyira prostitúció, mintha idegennel tennéd ugyanezt, ezt remélem tudod. Mindenesetre a te életed és a te gyomrod, ha úgy látod, ez jó ötlet, senki nem szólhat bele.
2017. jan. 6. 12:12
 12/19 A kérdező kommentje:
Régebben sose mentem volna bele ilyesmibe. Nem véletlenül 2 év alatt nem mentem bele, korábban is ajánlott fel pénzt. De ha ember sok mindenen keresztül megy, már átértékelődnek a dolgok. Még így se vagyok benne biztos, hogy megteszem, de átgondolom.
2017. jan. 6. 12:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Ezt jól gondold át. Én pár exemmel szívesen összebújnék még, de csakis ingyen, azt hogy fizessen nem bírnám elviselni, az nagyon megalázó lenne, akkor már inkább menjünk el valahova pár napra...
2017. jan. 6. 13:18
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

ezt már eldöntötted, hogy megteszed!

Akkor minek jársz ide kérdezgetni?! ha

szexelj, rakd ela pénzt, és utána ha allakiismereteddel emg tudsz bélülni, legyen úgy.

de ne gyere ide sírni hogy jaj egy k/*/*/rva vagyok. brühühüüüü

2017. jan. 6. 13:32
 15/19 anonim ***** válasza:
88%

Na és mekkora lúzernek kell ahhoz lenni, hogy fizetned kell(ene) a volt barátnődnek a szexért?? Amit elvileg ugye régen ingyen megkaptál tőle. xD

Minden nézőpont kérdése.

2017. jan. 6. 14:15
 16/19 anonim ***** válasza:

Szóval fizetett neked ...aha érdekes!

K**VA lettél

2017. jan. 6. 14:20
 17/19 anonim ***** válasza:
:-) számlát adtál-e?
2017. jan. 6. 15:05
 18/19 anonim ***** válasza:
83%
Csak akkor tedd meg, ha teljesen biztos vagy benne, hogy ezt utána fel tudod lelkileg dolgozni. Voltam már súlyos anyagi helyzetben, de nekem például nem venné be a gyomrom.
2017. jan. 6. 15:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Töltsön vele együtt egy éjszakát az, akinek két anyja van. :D Nem, nagyon nem, egyrészt ennyi önbecsülésem azért van, másrészt olyan szinten megundorodtam tőle a szakításunk óta, hogy kb. fizikai fájdalmat okozna hozzáérni.
2017. jan. 6. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!