Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltöltenél egy éjszakát a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltöltenél egy éjszakát a volt barátoddal, ha fizetne 120 ezer Ft-ot? Te nem szereted már, de a volt barátod szeret még.

Figyelt kérdés
2017. jan. 6. 09:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Ennél több önbecsülésem van. Ha meg az exemmek ennyi pénze lett volna feleslegben, akkor elmehettünk volna közös programokra az otthon fekvések helyett és talán nem laposodott volna el a kapcsolatunk másfél év alatt...
2017. jan. 6. 10:02
 2/19 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudna annyit fizetni egyik sem,hogy még egyszer velük töltsem az éjszakát!

120 ezert forint pedig közel nem gondolkodásba ejtő ajánlat!

2017. jan. 6. 10:06
 3/19 anonim ***** válasza:
87%

Nem, csak is 120001 forintért, tenném meg.

Annyira fizetni akarsz, irány hivataloshoz.

Ami volt, az, nem pénz végett volt, tehát, pénzel nem is lehet vissza hozni.

2017. jan. 6. 10:15
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
Annak oka van, ha az ex-szel szakítottunk. Ha ezek után egy ilyen szánalmas ajánlattal előállna és megpróbálna megvenni egy éjszakára, még jobban kiábrándulnék belőle, már ha ez lehetséges. Fújmár.
2017. jan. 6. 10:17
 5/19 anonim ***** válasza:
41%
Tehát te éppen pénzért készlsz dugni......remélem tudod hogy hívják az ilyen lányokat....
2017. jan. 6. 10:21
 6/19 anonim ***** válasza:
77%

Vegul is az "eltoltenel egy ejszakat" dolog nem csak szexrol szolhat, nem eleg konkret a megfogalmazas igy siman kijatszhato.

Amugy nem, szexelni nyilvan nem szexelnek senkivel semennyi penzert.

2017. jan. 6. 10:52
 7/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Semennyit nem tudna fizetni egyik exem sem, nem véletlenül exek. Amúgy is sértő ajánlat, nem vagyok k..va.
2017. jan. 6. 10:53
 8/19 anonim ***** válasza:
76%

prostitúció level 1 :D

szánalmas, hogy egyáltalán megkérdezted. tökmindegy kivel fexel le, ha mindezért pénzt vagy egyéb javakat kérsz/kapsz (amit el is fogadsz), akkor az bizony ősi mesterség.

2017. jan. 6. 11:50
 9/19 anonim ***** válasza:
84%

Ha szingli lennék, egyik exemmel igen. :D

Mehet a lepontozás, vállalom! :D De egyfelől nekem ennyi pénz megváltaná a világot jelenleg, másfelől egy lepedő akrobata volt, még ingyen se lenne rossz. Mással nem érdekelne ilyen ajánlat, csak vele.

2017. jan. 6. 11:58
 10/19 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nekem is jól jönne ez a pénz. Nagy összegű pénzt vesztettem el, vagyis csaltak ki belőlem, és csak azon jár az eszem hogyan tudnék pénzt csinálni. Régóta, két éve irogat az exem, hogy feküdjek le vele, én mondtam neki, hogy oké, de akkor fizessen. Nem tudom mit tegyek. Párszor már kihasználtak, csak szexet akartak, akkor végülis ingyen szexeltem, most annyi lenne a különbség, hogy kapok tőle pénzt.
2017. jan. 6. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!