Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a lanyokrol akik felosek?
Figyelt kérdés
Mikor ültünk egymás mellett rám nézett én meg el takartam az arcom meg inkább fel altam mert annyira zavarban voltam. Persze nevettünk rajta de ugye ez nem olyan nagy baj hogy ilyen vagyok?
Vagyis inkább későn nyíló típus mert egy ido után megnyilok és nem jó az egy fiúnak hogy megnyíltam neki?
2017. jan. 5. 23:54
1/3 anonim válasza:
Nagyon édes, és baromira izgató azokra a pillanatokra gondolni, amikor egy ilyen szende szépség idővel egyre többet és többet enged. :)
2/3 anonim válasza:
Kb. 5 percig oké, aztán idegesítő.
3/3 A kérdező kommentje:
Első már haladtunk azóta
2017. jan. 6. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!