Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a soundos lányokról?
Szerintem elég durva,hogy csak csettintenek nekik,és egyből szobára mennek,ha gazdag/híres emberről van szó.
Minden lány ilyen?
Minden nap lesz egy soundos kérdés?
Ő dolguk, ő bajuk, nem a tiéd.
Rosszabb lesz neked attól, hogy azt csinálják, amit?
"Minden lány ilyen?"
Kérdezve általánosítasz?
"Minden lány ilyen?"
Ugye tudod, hogy fárasztó ez a kérdés? :)
Nem, nem minden lány ilyen, én speciel még fesztiválon sem voltam, és nem is vágyom rá. (Igen, kezdődhet a megkövezés.)
Még sok ilyen lány vagy, relax.
Vélemény a soundos lányokról: az ő életük, úgy élnek, ahogy akarnak. Hidegen hagy, hogy merre vonaglanak.
Mivel aktuális téma,ne lepődjetek meg hogy sok helyen téma.
Nekem az is fura,hogy milyen természetességgel írják hogy 6 lány bement a srácokhoz..
Egyszer olvastam egy felmérést,csak nem emlékszem melyik világsztárról volt szó,de a lényeg,h megkérdeztek 2 ezer nőt,és 80 százalékuk lefeküdne azzal a sztárral,pedig volt köztük házas,kapcsolatban lévő,nem csak szinglik.
1.A Balaton Sound nem épp az értelmes emberek gyülekezője.
2.Ez a koncert meg főleg nem. Volt szerencsém látni részleteket és azt hiszem nagyon "szűrt" hülyékkel volt tele. Piával locsolja a rajongóit? Pls.
3.Az is hülye aki azonnal megy ki tudja hová vagy miért ahol ismeretlen eredetű italt is elfogad. Lehetett érezni hogy z a "banda" nem egy Tankcsapda, Huligensz vagy Edda akik adnak valami sört vagy ilyesmi, haha-haverkodás és mehettek haza egy aláírással.
4.Média pedig szokás szerint felfújja a dolgot.
Ringyók.
De hát mindig ez van, dugnak a nagy izomagyú barmokkal aztán meg "hát niiincs normális pasi mindenkinek csak a szexre kellek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!