Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért probléma másoknak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma másoknak, hogy nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok. Azt érzem igazából,hogy nem tudnék megbizni igazán,magamat sem tudom teljesen elfogadni tudom mi a bajom magammal és ennyi. Jo kenne változtatni,de nem megy 1-ről 2-re!

Valahol azt mondom,jó nekem egyedülállokènt,nem hiányzik senki.. Máskor meg azt érzem jo kenne valaki..fontosabb eseményekkor pl.. Voltam esküvőn,oda jol lett volnaveffèle kisérő.

Tettem fel 1-2 képet egy csajjal. Azt gondolták h a páromel is hitték ,de most már megint ugy fogalmaznak h egyes szemèlyben. Probáltam ugy a tudtukra adni,mintha titkos kapcsolat lenne. Vannak a cégnél még mások is,akik nem élnek parkapvsolatba,de ugy látom azokkal nem fogkalkozbak enbyir.. Én már mondtam,hogy el vagyok nem érzem magam magányosnak (ami nem mindig van igy) . De azt látom,hogy ezeknek az kell h párkapcsolatba éljek bizonyitottan..

2017. jan. 4. 23:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem nem probléma.
2017. jan. 4. 23:45
 2/2 anonim válasza:

Társadalmi elvárás. Sokak szemében az egyedüllét bűn. Egyszerű. Engem (30) bő 5 éve mindenki esküvővel csesztet, noha 2 hónapnál hosszabb kapcsolatom még nem volt.

Nem is tudnék tovább elviselni senkit. Félre ne értsd, nem vagyok antiszociális, de hosszabb távon mindenki az idegeimre megy.

Az esküvőre egyébként azt szoktam felelni, majd ha egy gazdag nő odajön hozzám az utcán és megkéri a kezem.

Ennyi, ne bonyolítsd túl mert csak rosszabb lesz.

Találj ki valami frappáns választ, vagy vegyél el gyorsan valakit, akivel 3 hónap után elváltok, és hidd el, többé nem fognak ilyen marhaságokkal cseszegetni.

2017. jan. 5. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!