Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok-Nők! Mennyire jönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-Nők! Mennyire jönnek be a bátor, hazafi, magyarságtudatos íjász férfiak?

Figyelt kérdés
2017. jan. 4. 13:43
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Leginkabb rohogni szoktam azokon az embereken, akik mindenfele misztikus tulajdonsagokat kepzelnek magukra, csak mert "x" szerepel az utlevelukben az allampolgarsagnal.
2017. jan. 4. 14:35
 22/33 anonim ***** válasza:
Hát, én ugyan nem vagyok se lány, se nő, de ha az lennék, szerintem hasonlóan gondolkodnék róluk, mint férfiként az ezotéria-hívő nőkről...
2017. jan. 4. 15:01
 23/33 anonim ***** válasza:
semennyire
2017. jan. 4. 15:22
 24/33 anonim ***** válasza:
Ilyen férfi az én párom is, de nem ezzel fogott meg, hanem a családcentrikussággal, gyermek- és természetszeretetével, ügyes problémamegoldásával és az odaadásával.
2017. jan. 4. 16:03
 25/33 Sunshinedoll ***** válasza:
Tízből olyan mínusz öt pontot adok neki így első hallásra :D
2017. jan. 4. 16:33
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
Hát kérdező, szar ügy, de ha nem akarod, hogy a jobb kezed legyen a csajod hátralévő életedre, muszáj leszel libsivé válni xDD
2017. jan. 4. 18:28
 27/33 anonim ***** válasza:
42%
De NEM az a lényeg, hogy libsi legyen bakker... Csak ezek ilyen mű dolgok. Csak baromság... Nem ér el vele semmit, és ezért teljesen hülyeség, amit csinál, és erre milyen büszke. Ha nem veri a mellét, hogy ő nagy magyar, mert lovasíjászkodik, ezért ő hazafi stb. akkor teljesen oké, hogy ezt csinálja, mert sportnak, hobbinak jó féle... De ha közben azt gondolja magáról, hogy ő ettől lesz húdenagymagyar... Akkor ott fejben vannak gondok. Ennyi.
2017. jan. 4. 19:15
 28/33 anonim ***** válasza:
öö izé, kb. mindenki liberális. Még a nagymagyarkodók is valójában. Ugyanis mindenki szereti a szabadságot, senki sem szereti, ha beleugatnak, hogy hogyan éljen, még a magyarkodók sem. Csak ők úgy tesznek, mintha nem szeretnék ezt, pedig egy diktatúrában, ami megtiltaná nekik a magyarkodást, ők is sírnának-rínának.
2017. jan. 4. 20:16
 29/33 anonim ***** válasza:
19%

Ma már másra használjuk a "liberális" szót, mint amit jelent.

A "mindenkit fogadjunk el úgy ahogy van." kijelentés nagyon tetszetős... nekem is tetszett egy darabig, mert kevesebb erőszak, több szabadság... Aztán egyszer csak valaki nagyon komolyan vette a mondatot. NAGYON komolyan. És arra jött rá, hogy lemészárolhat egy családot, és azt mondhatja: "mindenki fogadjon el engem úgy ahogyan vagyok, és a szabadságomat ne korlátozzák semmiben, mert ilyen vagyok és kész... fogadjátok el."

Erre a "Libsik" hallva a mondatot igazat adtak neki, és megvédték őt, és szabadság jogait.

(Sarkítás tudom, és nem volt ilyen ember, de efelé tartanak a dolgok szerintem, és erre használják ma kb a Liberális szót. )

Ha valaki nem liberális, akkor Te egyből azt gondolod, hogy "nem szereti a szabadságot" ? :) Azért ez alsó hangon is szőr szál hasogatás. Nem?

2017. jan. 4. 20:57
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, az egy dolog hogy a mai libsik a liberalizmus eszméjét egy zavaros, életképtelen agybajjá, önmaga paródiájává torzították, de őket nem én nem is tartom igazi liberálisoknak, hanem csak ostoba gyökér s**ggfejeknek.

Viszont ettől még igaz, hogy mindenki szereti a szabadságot, tehát a szó klasszikus értelmében mind liberálisok vagyunk.

2017. jan. 4. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!