Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Mennyire jönnek be a bátor, hazafi, magyarságtudatos íjász férfiak?
Ma már másra használjuk a "liberális" szót, mint amit jelent.
A "mindenkit fogadjunk el úgy ahogy van." kijelentés nagyon tetszetős... nekem is tetszett egy darabig, mert kevesebb erőszak, több szabadság... Aztán egyszer csak valaki nagyon komolyan vette a mondatot. NAGYON komolyan. És arra jött rá, hogy lemészárolhat egy családot, és azt mondhatja: "mindenki fogadjon el engem úgy ahogyan vagyok, és a szabadságomat ne korlátozzák semmiben, mert ilyen vagyok és kész... fogadjátok el."
Erre a "Libsik" hallva a mondatot igazat adtak neki, és megvédték őt, és szabadság jogait.
(Sarkítás tudom, és nem volt ilyen ember, de efelé tartanak a dolgok szerintem, és erre használják ma kb a Liberális szót. )
Ha valaki nem liberális, akkor Te egyből azt gondolod, hogy "nem szereti a szabadságot" ? :) Azért ez alsó hangon is szőr szál hasogatás. Nem?
Nézd, az egy dolog hogy a mai libsik a liberalizmus eszméjét egy zavaros, életképtelen agybajjá, önmaga paródiájává torzították, de őket nem én nem is tartom igazi liberálisoknak, hanem csak ostoba gyökér s**ggfejeknek.
Viszont ettől még igaz, hogy mindenki szereti a szabadságot, tehát a szó klasszikus értelmében mind liberálisok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!