Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok-Nők! Mennyire jönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-Nők! Mennyire jönnek be a bátor, hazafi, magyarságtudatos íjász férfiak?

Figyelt kérdés
2017. jan. 4. 13:43
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
50%

Én se értem, hogy ez miért jó? Egy sport ugyanúgy mint a többi... Nem lesz tőle sokkal több.

Én magyar vagyok, de kung fut tanulok, ami egy ősi kínai harcművészet... Akkor most én miért nem vagyok jobb? Vagy mi van? Kína még ősibb is mint Magyarország. Régebb óta van... és akkor mi van? semmi. Én legalább tudom használni majd egyszer a valóéletben talán a tudásomat, viszont nem hiszem, hogy a hátrafelé nyilazós skilled sok mindenben megvéd este az utcákon. Ha csak nem lóval és nyíllal jársz arra felé, amit kétlek.

Minek verni magad, hogy Te Magyar vagy és márpedig AZ vagy! Ha szereted a hazádat, akkor dolgozz keményen, javitsd a gazdaságot, és nevelj fel minimum három vagy annál több olyan embert, akik értékes része lesz a magyar társadalomnak, és ők is ugyan ezt csinálják majd meg, amit Te. Szüleim sose verték a mellüket, hogy magyarok, de nem hagyták el a hazájukat, mindig keményen dolgoztak, és HAT olyan intelligens felnőtt érett gondolkodású embert neveltek, amilyet megbecsülhet a társadalom. Mert Apám tudta, hogy így kéne gondolkodni mindenkinek, és akkor gyarapodhat a magyarság. Nem az számít, hogy hazafiskodsz, meg "bátor" vagy :'D Hat gyereket bevállalni semmi pénzzel, de végig csinálni, na az bátorság. Az meg, hogy íjászkodsz... hol lendíti előrébb Magyarországot? Ez maximum csak neked jó, mert ez a hobbid, és verheted a melled, hogy büszke Magyar vagy... Meg persze annak jó még, akinek fizetsz ezért :) és ennyi.

Ha tényleg így van, akkor bizony inkább szűklátókörre utal és korlátozottságra. És ez pont, hogy nem jön be a nőknek!

2017. jan. 4. 14:02
 12/33 anonim ***** válasza:
74%

Ez az egész nagymagyarkodás röhejes, kell hozzá egy döbbenetes mértékű primitívség és ostobaság, hogy valaki ezekben a körökben mozogjon és hogy ezt komolyan vegye.

Az egész ideológiai háttér egy totális katyvasz, megy a kereszténykedés és szent istván ünneplése, de azzal együtt az istván előtti pogánykodós lovasnomád kultúra bálványozása, ami már önmagában is röhej, szent istván kb. kivégeztette volna a mai "magyarságtudatos" embereket ezekért az istenkáromló ökörségekért.

De itt még nincs vége, ez csak a belépőszint, advanced magyarkodók szerint turáni nép is vagyunk, ugyanakkor a skandináv pogány kultúra b**zulás is megy, pedig aztán hozzájuk végképp semmi közük nincs..

És akkor arról még nem is beszéltem, hogy nálunk van a föld szívcsakrája a pilisben, hogy mi építettük a piramisokat, hogy jézus magyar volt, hogy a szíriuszról jöttünk, hadd ne soroljam tovább ezt a döbbenetes hülyeséget és őrületet, amit a magyarságtudatos emberek művelnek általában.

Legalább lennétek valamennyire következetesek, mint pl. Varg Vikernes, ő pogány, templomokat gyújtogatott, utálja az egész keresztény kultúrát.

Komolyan agybaj, amit műveltek.

2017. jan. 4. 14:06
 13/33 anonim ***** válasza:
82%
Nem bírom a szélsőséges nézetű embereket,semmilyen téren.Ismerek ilyen nagymagyarokat,az egész életük a más népekkel szembeni gyűlölködésről meg a politizálásról szól,Magyaroszág így,Magyaroszág úgy...na ebből nagyon nem kérek :D
2017. jan. 4. 14:09
 14/33 anonim ***** válasza:
19%
Nem mondom, hogy nem imponáló, DE csak akkor, ha nem szenved kényszeres feltűnési viszketegségben és úgy viselkedik mint egy normális ember.
2017. jan. 4. 14:15
 15/33 anonim ***** válasza:
91%

Na-na! :D

JÉZUS MAGYAR VOLT!

Hiszen írva van a Bibliában is, hogy: "Isten Ajkáról származik."

Bizony :)

( ;) :D Ajka... )

Amúgy meg ez a sok izé, amit felsoroltál talán csak az önbizalmat próbálja erősíteni, persze nyilván ostobaság a szíriusz meg a többi.

Én úgy gondolom, hogy a Magyar emberek között tényleg átlagon felül a kreatív és intelligens, de sok az ostoba fajankó is és az acsarkodó. Viszont a köznép szerintem azért kreatív, mert valahogy a magyar hozzáállás mindig olyan, hogy "Nincs semmink, de azért megoldjuk! :D" A szegények mindig jobb probléma megoldók, mert azoknak a jég hátán is meg kell élniük. Szerintem a magyarok nagy része ilyen. Nem hív szerelőt, mert nincs rá pénz, majd ő megszereli stb. Megépíti magának a házát. Ezermester, mindent megold... értitek.

A másik pedig, ami szerintem növeli a kreativitásunkat, az a nyelvünk. A MAGYAR nyelvünk. Egészen különleges nyelv, amihez foghatót nemigen talál az ember a földön, ezt minden magyar tudja már mióta beszélni tud, mert folyton hangoztatjuk. SZerintem az, hogy az ember milyen nyelven gondolkozik, az nagyon sokat számít a gondolkodás módjában stb.

Ez a nyelv (nem tudom, hogyan, mert nem ismerek túl sok nyelvet és nincs hasonlítási alapom) úgy gondolom, hogy jobban fejleszti a gondolkodásunk ezen részét. De az íjászkodás nem viszi előrébb az országot. Még ha magyarságtudatból csinálod is.

Inkább dolgozz és csinálj gyerekeket.

2017. jan. 4. 14:16
 16/33 Költőnő? ***** válasza:
47%
SÍROK xddd
2017. jan. 4. 14:19
 17/33 anonim ***** válasza:
93%

Csak ennyi alapján? Semennyire.

1. Mitől lenne bátor, főleg bátor hazafi? Mondjuk napok óta tüntet a helyi kórház előtt, hogy legyen rendes egészségügy, ha már fizetjük a tb-t? Ja, nem...

2. Íjászkodik. JÓ, és? Én meg mást sportolok, de egyszer mondjuk kipróbálnám.

3. Az egész pakk együtt, miszerint ő egy bátor hazafi, aki magyarságtudatos íjász, meg kb. ellenszenves inkább, és valóban azért, mert túl szélsőséges. Nekem ez a "műmagyarkodás" fogalma, nem tudom, más hová sorolja.

Amikor valaki annyira nagyon nagymagyar, hogy hátrafelé nyilaz lóról, de pl. lövése sincs a jelenkori politikáról, közéletről (a dö.göljön meg Viktor/Feri nem elég), és kb. ezen kívül, hogy vörös fejjel ordít kampánymondatokat, semmit, de semmit nem tett még ezért a szép hazáért, akkor hagyjuk, és lapozzunk. Ennél még azt is nagyobb magyarnak tartom, aki rendszeresen szemétszedő versenyt ír ki a helyi iskola 8 osztályának, és tárgyjutalmat ad a legtöbb szemetet gyűjtő és felsőtagozatos gyerekeknek. Ő már tett valamit az országért: környezetvédelemre neveli a kicsiket, kivitte őket az erdőbe és átmozgatta (ami egy teljes iskolánál azért már nem kis teljesítmény), és tisztább lesz a környék.

A hátrafelé nyilazás baromira nem hat meg, amíg nincs mellé egy időgépe, hogy legyen valami haszna is.

2017. jan. 4. 14:22
 18/33 anonim ***** válasza:
amatőrök.. még mindig ugrotok az ilyen fake kérdésekre? :D
2017. jan. 4. 14:24
 19/33 anonim ***** válasza:
52%
Korunkban a lovaglás eleve a nők dolga :)
2017. jan. 4. 14:25
 20/33 anonim ***** válasza:
53%

Én koromban rockkernek hívtuk őket (olcsó lebujban ment az Ossziánsz, nagy haj, sör a kézben, cigi a szájban és nyomatjuk a hazafiasságot)

Azóta ősmagyar hazafik lettek.

Általában alacsony-közép rétegű proletár kirekesztettek akik se nem jó tanulók, se nem népszerűek, se nem sportolók. Általánosságban túlsúlyosok vagy alultápláltak és a haza megváltásáról vitatkoznak két sör között és a régi, ezer évvel ezelőtti életről álmodoznak. Ideálljuk Koppány vezér és egyéb nem megértett magyarok.

2017. jan. 4. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!