Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább lányok, ti örültök neki, ha első randi végén megcsókol a fiú? (:
Ááá, szerintem a lány milyensége nem csak attól függ, hogy mit mennyi idő után enged. Hanem a személyiségétől úgy általában.
Az én jelenlegim például az eddigi kapcsolataiban nagyon sokáig eléggé visszahúzódó volt, oly annyira, hogy sok fiút bizonytalanná is tett, ám nekem még a kevésbé visszahúzódó lányokéhoz képest is hamar sikerült áttörnöm az ő falait.
Arra akarok ezzel rávilágítani, hogy mennyire hamar engedi magát a lány, az nem feltétlenül annyira az egyéni jellemétől függ, hanem a kettőtök kapcsolatának milyenségétől.
Lehet, hogy az első randin meglesz az első csók, rá 1-2 hétre az első szex, aztán boldogan éltek még meg nem haltok... :-D, de ugyanígy előfordulhat az is, hogy hónapokig kéreti magát, aztán később mégis megcsal fűvel-fával.
Sőt egy ismerősöm úgy járt egy lánnyal, hogy az nem feküdt le vele fél évig, közben másokkal meg kamatyolt, pedig semmi oka nem volt, hogy ártson a srácnak, és nem is az a típusú lány, aki élvezetét lelné ebben, szerintem egyszerűen csak hibbant, bár ez nem menti fel a bűnössége alól.
De jól eltértünk a tárgytól. Szóval ahogy előzőleg mondtam, mindent a maga idejében, és ezt az időt nem egy a társadalom által előírt norma, vagy itt valamelyik válaszoló fogja megmondani, hanem csak ti ketten, mert ti lesztek ott, és a ti dolgotok. Ehhez senki másnak semmi köze!
Amúgy a 12:15-ös voltam, mostantól Lycaon
Na ugye, akkor mi is a kérdés?! :-P :-D
Lycaon
hát az hogy..nemolvastad el? :DDDD
neem amúgy csak kiváncsi voltam hogy mennyien vannak akik illemszerűen csinálják és azok akik nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!