Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők,18-tól felfele a megfelelő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők,18-tól felfele a megfelelő? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból körülnéztem egy mondhatni igényesebb, nem gagyi hirdetésekkel tűzdelt szex párkeresőn. Nem prostik, hanem egyszerű emberek, mintha társkereső lenne, de csak a szex kedvéért. És szinte kivétel nélkül, ha megemlítették, hogy milyen méret jöhet szóba az 18-19-20 centi feletti volt. Úgy gondolom ezek a méretek nem olyan túl gyakoriak, bár nem tudom szerencsére, hogy kinek mekkora. Tudom sok ezredik ilyen kérdés és tudom, hogy különböző igények vannak és tudom a vastagság is számít. Direkt ide írom a kérdést, mert talán több itt az idősebb mint másik kategóriáknál. Ebből adódik a kíváncsiságom, hogy akkor 18 centitől felfele a legkeresettebb a számotokra tetszetős?

2017. jan. 3. 21:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A kérdés kiírásánál gondolkodtam, hogy megjegyzem nem rólam van szó. Direkt nem írom le, hogy nekem mekkora, nem ez a lényeg. Nem azon izgulok mint sok más ilyen kérdés mögött a srácok, hogy mekkora. Kamunak a részemről egyáltalán nem kamu a kérdés. Ezeket a paramétereket találtam legalább tíz nőnél vagy pároknál ahova csatlakozni lehet. Konkrétan úgy keresik a szexpartnert, hogy 18 centi alatt ne is írjon a pasi stb. És azért jött ez a kérdés, mert más helyekről az zúdul mint ami eddig is ide jött válaszént 14-15-16 centi kell. Ott meg vagy nem írnak méretet vagy 18 alattira nem is kíváncsiak. Köszönöm az eddigieket!
2017. jan. 3. 22:19
 12/22 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszra megy a zöld, többit nem is értékelem.
2017. jan. 3. 22:20
 13/22 anonim ***** válasza:
Értem, akkor téged extra harmadiknak akarnak bevonni, így érthető a kérdés. Mert fél évben egyszer akarnak, nem párkapcsolati téma. Értem. Egy nő lehet egyszer kíváncsi a nagyra. De tuti, nem mindnnap akarná.
2017. jan. 3. 22:29
 14/22 anonim ***** válasza:
11%
Elég sok érdekes élményem volt, és volt olyan is, hogy a pasi akart megdugatni egy igazán nagy farokkal. Van ilyen is. (LEmondtam a lehetőséget, és a pasit is :(((
2017. jan. 3. 22:35
 15/22 A kérdező kommentje:
Engem nem akarnak bevonni és én sem akarok hozzájuk csatlakozni, ott sem adtam meg adatokat. Szétnéztem. Adatlapok vannak mint sok más társkeresőn, kor, lakhely, magasság, fényképek stb. És van olyan rész ahova írhatnak magukról és, hogy mit, kit szeretnének. Ide irják sokan, hogy nagy farok kell nekik, vannak akik részletezik, hogy 18 vagy 20 cm felett. Sokan évek óta tagok és írják, hogy tapasztaltak. Szóval nem gondolnám, hogy egyszeri esetekről van szó. Olyan is van mint amit itt az előttem szóló írt, hogy férj és feleség keresnek nagy farkú férfit, aki beszáll közéjük.
2017. jan. 3. 23:03
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem csak párok vannak, vannak magányos nők is.
2017. jan. 3. 23:06
 17/22 anonim ***** válasza:
Ugye nem az Eroplis? Ott a fele minimum kamu, a másik fele pénzt kér.
2017. jan. 3. 23:06
 18/22 A kérdező kommentje:
Direkt nem írok oldalnevet. Tudok többet is.
2017. jan. 3. 23:41
 19/22 anonim ***** válasza:

Nőként azt gondolom, hogy a 10-esnek nagy igazsága van. Nem sok ember veszi elő a vonalzót, hogy megnézze, mennyi is az a 20 centi... Nem reális. Túl van becsülve a dolog, ritka az, aki szemmérték alapján jól tudja az ilyet felmérni.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, én sem gondolom, hogy boldog tudnék lenni egy lófarkas pasival. Páromnak saját bevallása szerint is kicsik a méretei, de néha még így is megesik, hogy nekem túl nagy.

2017. jan. 4. 09:01
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem bántani szeretnélek, nem ilyen szándékból írom, de az ilyen kérdéseknél mindig azon gondolkodom, hogy ki a hülyébb, az a nő, aki ilyen kijelentéseket tesz, vagy az a férfi, aki emiatt bestresszel.

Ha a nő hüvelye 10-12 cm, akkor miért is kellene, miért is lenne jó bármilyen pénisz, ami 15 cm-nél nagyobb???

Személyes tapasztalat: 6 éve vagyok a vőlegényemmel, akinek 13 cm a pénisze, és imádom vele a szexet. Sőt, bizonyos pózokban túlságosan bök ott legbelül, ezért pózt kell váltanunk. Azt már mondanom sem kell, hogy ha nem érezném magamat kielégítve, nyilván nem tervezném vele az esküvőt.

25/N

2017. jan. 5. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!