Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk hogy viselkedtek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk hogy viselkedtek a barátnőtök felé amikor nehéz napjai vannak?

Figyelt kérdés
Megint azok a napok jönnek. Nem veszekszem ilyenkor sem, csak levert vagyok, a testem egy adta fájdalom, az elmém ködös. Gondolkodni nem birok normálisan. Próbálom én a megszokott pozitiv formámat hozni de nem sikerül főleg a fájdalom miatt amit érzek. A barátom faggat miért vagyok szomorú, de nem akarom neki elmondani hogy ez a bajom. Amúgy nagyon aranyos meg nem piszkál, csak rossz látni hogy igyekezne de sajnos ezen nem segithet sokat.
2017. jan. 3. 19:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%

Jesszus. Tipikus kommunikációs hiba, te nem akarod neki elmondani, hogy itt a télapó őt meg belül eszi az ideg mert nem tudja mi a franc ütött beléd, te pedig azon vinnyogsz, hogy rossz barátnő vagy mert hagyod szegényt aggódni.... Miért nem lehet vele közölni, hogy ilyenkor rossz kedved van és kész. Miért kell összeköltözésre várni?

Hogy viselkedik a barátom? Ugyanúgy mint máskor, ha szükséges akkor empatikusabb, meg nem kell hülyeségeken gondolkoznia és okokat keresnie szóval nyugodt is, ez meg jó nekem, mert a görcseim mellé nem kell a műbalhéval is foglalkoznom.

2017. jan. 3. 21:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Annyit nyugodt szívvel elmondhatsz neki, hogy görcsölsz, nem vagy jól. Ha cikinek tartod azt, hogy menstruálsz (de miért ciki, hiszen felnőtt nő vagy!), akkor nem kell magyarázkodni, de a görcsölést, rosszullétet simán megértheti.
2017. jan. 4. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!