Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasznál, vagy én aggódom túl?
De hölgyem. :) Nem vagy más kis tinilány. Ha nem érzed magad jól vele, nem érzed magad nőnek akkor mi a kérdés? Hagyd a fenébe 30 vagy nem 16 éves, legyen ennyi eszed hogy nem erőlteted. Ennyi infóból nem tudom, lehet nem ér meg neki annyit hogy fizesse, kihasználja a helyzetet hogy te meghívod.
N
"ahova kicsíphetem magam, és nem kell nekem a pénzel szórakozni, felezgetni"
Lehet, ő is jobban jár, ha lelépsz...
Szerintem hagyd ott, talán attól észre veszi magát. Vagy nem, de akkor legalább csak magától kell mindent sajnálnia.
Hidd el, rengeteg lovagias, figyelmes férfi van, aki örülne egy olyan párnak, aki szívesen fizet felesben is, de meg lehet őt néha lepni egy kis kedvességgel. Ez alap kéne, hogy legyen egy kapcsolatban, bármit is mondanak az itteni férfiak.
Abszolút nem vagy boldog mellette, nem érzed magad nőnek, stb. Dobd ki a fenébe, és ne matekozz!
Egyébként pedig teljesen egyértelmű, hogy kihasznál téged, és hogy egyre szemtelenebb. Nehogy már itt tartsunk, hogy aljas pénzéhesnek legyen beállítva az a nő, aki örül, ha néha meghívják egy kávéra!
Az ilyen pasi dugja a markát!
Soher a barátod.
Ez van, vagy megszokod, vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!