Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihasznál, vagy én aggódom túl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasznál, vagy én aggódom túl?

Figyelt kérdés
Pénzügyek. Szóval a barátom elég sz..rágó tud lenni néha velem, de elfogadtam azt, hogy minden felesbe megy, nem hív meg csak úgy semmire, nem vesz nekem semmit sohasem, kaja, szórakozás minden lefelezve. Ez is fura nekem, de ezt még elfogadtam. Viszont most már egyre többször rám hagyja a fizetést mindenhol. Egyre sűrűbben veszek én mindent? Szerintetek én vagyok a kicsinyes, vagy ez most mi? 30 éves nő vagyok, ő meg 37...
2017. jan. 3. 16:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%

Miért nem hagysz egy ilyen kis k.csögöt ott a francba és keresel valakit, akinek tényleg fontos vagy?

A felesben fizetéssel nincs semmi gond, de ez szánalmas.

37 évesen itt tart, hogy sajnál egy pizzát, vagy egy kávét tőled? Akkor maradjon egyedül az ilyen.

2017. jan. 3. 16:07
 2/18 anonim ***** válasza:
94%

Nem vagy kicsinyes!

Az én páron pont az ellenkezője, inkább ő fizet, és nem enged enged fizetni a boltokban. Persze szoktam neki apróságokat venni.

Szerintem a párod az anyagiak miatt van veled. Ez így nem egységes, beszéld meg vele. Ha nem változtat, akkor szerintem nincs miről beszélni.

2017. jan. 3. 16:10
 3/18 Krukutyán Levente ***** válasza:
12%
Hát fura...de másfelől belekóstolhatsz így a férfi létbe.
2017. jan. 3. 16:14
 4/18 anonim ***** válasza:
84%
3-as igen van benne igazssàg amit mondasz de eleve a legtöbb férfit egy nő hasznàlja ki és a férfi olyan nőt hasznàl ki aki nem szarràgó mint a kérdező!Aztán jön az a duma hogy minden nő csak a pénzre hajt pedig csak annak nyaljàtok faljàtok a seggét aki kihasznàl titeket sztem ez a szànalmas !
2017. jan. 3. 16:18
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

"Hát fura...de másfelől belekóstolhatsz így a férfi létbe."

Ez mekkora válasz :D Ott a pont!

2017. jan. 3. 16:18
 6/18 A kérdező kommentje:
Felhoztam már neki, elég nagy balhé is lett belőle. Azt hozta ki a dologból, hogy ez igy igazságos, én meg ráhagytam, mert meg tudom venni a dolgokat, nem szorulok rá, hogy fizetgessen. De csak zavar azért. Néha jó lenne ha elvinne valahova, ahol nem kell lefillérezni mindent. Inkább havernek érzem néha magam mellette, nem nőnek emiatt. De annyi olyat olvasok, hogy a nők mekkora lehúzósak, hát az sem szeretnék lenni. Csak na...
2017. jan. 3. 16:28
 7/18 anonim ***** válasza:
85%
Mi igazságos? Hogy te fizeted az ő részét is, vagy hogy eszébe sem jut kedveskedni neked?
2017. jan. 3. 16:30
 8/18 anonim ***** válasza:
Változott az anyagi helyzete amióta meghívatja magát?
2017. jan. 3. 16:34
 9/18 anonim ***** válasza:
7%

"Inkább havernek érzem néha magam mellette, nem nőnek emiatt."

Ha te atól érzed nőnek magad, hogy meghívnak valahová, akkor a te fejedben is van egy kis zűr.

2017. jan. 3. 16:36
 10/18 A kérdező kommentje:

Nem változott az anyagi helyzete, valamivel jobban is keres nálam.

Lehet zűr van a fejemben, de jól esne ha elvinne valahova randizni, ahova kicsíphetem magam, és nem kell nekem a pénzel szórakozni, felezgetni, bármi...

2017. jan. 3. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!