Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasznál, vagy én aggódom túl?
Miért nem hagysz egy ilyen kis k.csögöt ott a francba és keresel valakit, akinek tényleg fontos vagy?
A felesben fizetéssel nincs semmi gond, de ez szánalmas.
37 évesen itt tart, hogy sajnál egy pizzát, vagy egy kávét tőled? Akkor maradjon egyedül az ilyen.
Nem vagy kicsinyes!
Az én páron pont az ellenkezője, inkább ő fizet, és nem enged enged fizetni a boltokban. Persze szoktam neki apróságokat venni.
Szerintem a párod az anyagiak miatt van veled. Ez így nem egységes, beszéld meg vele. Ha nem változtat, akkor szerintem nincs miről beszélni.
"Hát fura...de másfelől belekóstolhatsz így a férfi létbe."
Ez mekkora válasz :D Ott a pont!
"Inkább havernek érzem néha magam mellette, nem nőnek emiatt."
Ha te atól érzed nőnek magad, hogy meghívnak valahová, akkor a te fejedben is van egy kis zűr.
Nem változott az anyagi helyzete, valamivel jobban is keres nálam.
Lehet zűr van a fejemben, de jól esne ha elvinne valahova randizni, ahova kicsíphetem magam, és nem kell nekem a pénzel szórakozni, felezgetni, bármi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!