Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek ennyire amikor minden tökéletes a kapcsolatomban?
A barátommal több mint 1 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást. Kapcsolatunkban sosem voltak nagyobb viták néha 1-2 apró, de mindent nyugodtan bántás nélkül, néha viccelődve megtudtunk beszélni. Érdeklődési körünk is 90%-ban megegyezik.
Amikor együtt vagyunk akkor is minden tökéletes, élvezzük egymás társaságát. Egyszóval minden tökéletes.
Én úgy érzem ő az igazi, sose volt még ilyen jó kapcsolatom férfival.. ennyire még nem szerettem senkit.
DE.. rettegek, hogy a "sors" végül el fogja tőlem venni vagy lesz valami probléma.. :(
Akinek hasonlóan jó volt a kapcsolata 1-2 évig, azoknak végig sikerült kitartani egymás mellett? Vélemények, tapasztalatok? Esetleg a jó párkapcsolat titka? :)
Ti hisztek a sorsban?
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
21L
Én is éreztem ilyet 1-2 évnél.
Azóta 4 és fél éve vagyunk együtt és együtt is lakunk. Mostmár vannak nagyobb viták is de attól még szeretem és rettegek hogy elveszítem. Szerintem nyugodj meg!
NINCSEN semmilyen sors!!! Az ember maga alakítja az életét!
Túl paranoiás vagy. Azzal foglalkozz, hogy boldog vagy, légy pozitív gondolkodású!
Ha a problémára összpontosítasz, azt fogod bevonzani magadhoz és az fog megvalósulni!
Ha folyton ezen stresszelsz akkor előbb utóbb valóra is fog válni az amitől félsz.
Örülj a boldogságnak, élvezd ki minden percét és ne agyalj butaságokon
jöhetne másmilyen pipa is részedről Cuncimókus. :-D
Ne félj, csak kefélj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!