Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bajom van a tökéletes kapcsolatomban? Fontos!
Figyelt kérdés
Előző kapcsolataimról annyit, h szorongást és magasvérnyomás-betegséget kaptam. De most megtaláltam azt az embert, akire mindig vágytam. Fél én netes kapcsolat után a harmadik randin megkérte a kezem, a negyedik a gyerekneveket megbeszéltük, aztán hozzám költözött. minden ok volt, de 1 hete szorongok, olyan hirtelen jöttek a dolgok, 29 éves nő létemre sajnos még 2 hétnél többet nem töltöttem férfival,szaladok utána, szégyenkezem, hogy Ő mindent feladott értem én pedig nem vagyok boldog teljesen, bűntudatom van, amiért úgy érzem, hogy nem hagyta megérni a dolgokat bennem, megfelelési kényszer alakult ki, kérem, segítsen olyan, aki hallott már ilyenekről, mert nem normális dolog, hogy halálosan szerelmes vagyok, lángolok, de mégis ezt érzem. Nem tudom, hogy a pesszimista, szorongásos betegségem miatt vetítettem ki erre vagy valóban van ilyen?:( kérlek, ne hülyézzetek le:(
ajj nem szabad ilyenbe igy beleszaladni.... nem is ismeritek egymast.
2010. máj. 14. 08:51
2/14 anonim válasza:
Nagyon elkapkodtátok ezt... hiszen nem is tudod, ki ő. Ne szaladj utána, és ne szégyenkezz! Én a 3. randimon még úgy gondoltam, hogy bármi lehet a dologból, és ez minden kapcsolatra áll! Szaladjon a férfi utánad! Ez így normális. Eleinte mindig a pasiknak kerül egy nő több energiába, aztán a dolog szépen kiegyenlítődik. Én a helyedben nyugodtan, logikusan megpróbálnám végiggondolni a helyzetem: van munkám? Nem függök ettől a férfitől anyagilag? Ismerik ezt a férfit a barátaim/családom? Mit szólnak hozzá?
Én a helyedben elmennék valahova a pasival közösen, pl. egy szórakozóhelyre, vagy egy étterembe, ahol ott lennének a barátnőim, és megítélhetnék a pasit. Aztán (persze úgy, hogy a pasi nincsen ott) kikérném a véleményüket, hogy minél őszintébben mondják el, mit gondolnak a pasiról. Ha el vannak tőle ájulva, akkor jó, de ha valami miatt nem szimpatikus nekik, akkor jobb lenne végiggondolnod a kapcsolatodat! Ne felejtsd el, hogy egy külső szemlélő általában jobban meg tudja ítélni a dolgokat, mint az, aki benne van.
2010. máj. 14. 09:05
3/14 A kérdező kommentje:
mindenki imádja, ő egy tündér, tiszta lelkű, jó indulatú, anyagilag minden ok, van ház, nem is egy, adva van minden, de nekem nagyon sok minden kimaradt az életemből, szépen lassan szeretném átélni, de úgy rohan szegényem mindennel:(
2010. máj. 14. 09:08
4/14 anonim válasza:
Ha ez téged zavar, akkor beszéld meg vele. Semmi értelme a rohanásnak, mert csak nagyot koppanhatsz! Szerintem ha tényleg szeret, és azt mondod neki, hogy "Figyelj, nagyon szeretlek, de szeretném, ha megnéznénk, milyen együtt élni, bulizgatnánk, dolgoznánk, utaznánk, és majd utána beszélgetnénk komolyabb dolgokról." Mondd meg neki, hogy nem azért nem akarsz hozzámenni, mert nem szereted, csak neked túl gyors lépés lenne. És igazad van! Én 2 éve vagyok együtt a párommal, imádom, és remélem, vele fogom leélni az életem. De ha megkérné a kezem, lehet, még nemet mondanék.
2010. máj. 14. 09:11
5/14 anonim válasza:
* biztos megértené az érveidet. :) Ez lemaradt.
2010. máj. 14. 09:12
6/14 A kérdező kommentje:
még az esküvő ok lenne, de örökké a gyerek a téma, és kimaradtak a szép dolgok, a végcélokat ecsetelgetjük:( 1 hónapja élünk együtt:(
2010. máj. 14. 09:16
7/14 anonim válasza:
Egy őszinte beszélgetés tényleg rátok férne. Higgadtan mond el neki, hogy te még nem akarsz gyereket és át akarod élni a kapcsolat azon pillanatait, amelyeken eddig átrohantatok. Ha van esze, akkor megérti.
Higgadtan beszélj vele a kialakulófélben lévő szorongásaidról és arról is, hogy nem elképzelhetetlen, hogy ez megmérgezi a szerelmedet (persze csak ha így van).
Nyugodtan megkérdezheted, hogy miért fontos számára annyira az, hogy te rövidesen teherbe ess és legyen gyereketek.
Hány éves a párod?
2010. máj. 14. 09:55
8/14 A kérdező kommentje:
34 éves én 29
2010. máj. 14. 10:02
9/14 anonim válasza:
Ez az iram teljesen irreális. egy kapcsolat első fél éve, én úgy gondolom, hogy csak maga az ismerkedési fázis és még nagyon sok évnek kell eltelnie ahhoz, hogy egyáltalán vagyunk-e annyira egymáshoz illők természetünkben és elképzeléseinkben, hogy akár közös gyerekünk is legyen. az, hogy szorongsz, természetes, nyilván nagyon szeretnéd ezt a kapcsolatot félsz, hogy összetörik az álom. próbálj lazítani és ne tervezz egyelőre semmit csak érezd jól magad a pasival, élvezd az együtt töltött időt és ne agyalj semmin!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!