Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bajom van a tökéletes kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bajom van a tökéletes kapcsolatomban? Fontos!

Figyelt kérdés
Előző kapcsolataimról annyit, h szorongást és magasvérnyomás-betegséget kaptam. De most megtaláltam azt az embert, akire mindig vágytam. Fél én netes kapcsolat után a harmadik randin megkérte a kezem, a negyedik a gyerekneveket megbeszéltük, aztán hozzám költözött. minden ok volt, de 1 hete szorongok, olyan hirtelen jöttek a dolgok, 29 éves nő létemre sajnos még 2 hétnél többet nem töltöttem férfival,szaladok utána, szégyenkezem, hogy Ő mindent feladott értem én pedig nem vagyok boldog teljesen, bűntudatom van, amiért úgy érzem, hogy nem hagyta megérni a dolgokat bennem, megfelelési kényszer alakult ki, kérem, segítsen olyan, aki hallott már ilyenekről, mert nem normális dolog, hogy halálosan szerelmes vagyok, lángolok, de mégis ezt érzem. Nem tudom, hogy a pesszimista, szorongásos betegségem miatt vetítettem ki erre vagy valóban van ilyen?:( kérlek, ne hülyézzetek le:(
2010. máj. 14. 08:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Tökéletesnek látom Őt és kisebbségi érzésem van, h nem úgy érzek ahogyan Ő és félek, h ha elmondom, csalódni fog bennem. Nagyon megszerettem őt
2010. máj. 14. 10:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret téged, elfogad mindennel együtt. Nem rendelheted magad alá örökké az ő elképzeléseinek, az ő vágyainak, az ő gondolatainak... természetes, ha nem értetek mindig mindenben egyet. A gyerekkel mindenképp várnék még, mert az, hogy egymás életével játszotok, még rendben, de egy harmadik személyével nem kéne... pár év múlva ráérsz szülni, mostanában nem gond, ha valaki 35 körül szüli az első gyerekét.
2010. máj. 14. 17:18
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is lassítani kéne:S:S
2010. máj. 17. 14:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Biztosan nem véletlenül van Veled, hanem azért, mert sok pozitív tulajdonságod van - ne legyen kisebbségi érzésed! Ha kevésre tartod magad, azt a kapcsolatod is megsínyli! Attól még szerethetsz valakit, hogy magadat is szereted, és ki mered mondani a kételyeidet, igényeidet! Nyugodtan szólj, hogy Neked gyors ez a tempó. Hangsúlyozd, hogy nagyon szereted, de lassítani szeretnél. Ha szeret, akkor biztosan megegyezésre juttok. Valószínűleg ő egy komoly szándékú pasi és nagyon vágyik már családra, gyerekre - de ha szeret, akkor Te vagy neki az első, mert veled szeretné ezt megvalósítani, nem csak úgy "valakivel"

29/N

2010. máj. 17. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!