Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az igazság?

Figyelt kérdés
Hatalmas szerelem volt a mienk. Aztán neki összejött minden. Kirúgták a munkahelyéről, anyagi gondjai lettek. Felszedett 15 kg-ot, nagyon rosszul nézett ki. Es a semmiből elem allt, hogy mar nem szeret. Vajon a gondjai miatt érezheti azt hogy mar nem szerelmes, vagy tenyleg elmult? Mindenkivel mogorva es kiabál. Sokaig kitartottam mellette, vegul o szakitott.
2017. jan. 2. 06:17
 1/6 anonim válasza:
Depressziós,érzi hogy egy csődtömeg lett,egyedül akar élni.
2017. jan. 2. 07:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Maga alatt van...úgy érezte az egész világ ellene fordult.

Egyébként együtt életetek? Vagy mióta voltatok együtt?

2017. jan. 2. 10:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Meg egy eve sem voltunk egyutt, eppen az összekoltozest terveztuk, amikor összedőlt minden. Vajon ha tuljut ezen, visszatalal meg hozzám?
2017. jan. 2. 10:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Te amúgy mellette voltál? Próbáltál segíteni neki?
2017. jan. 2. 10:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, mindenben, meg anyagilag is. Mar boldogtalan voltam én is mellette, mert sokszor rajtam csapódott le minden feszültsége, de mindig ugy sírtam hogy ne lassa. Elotte azt mutattam, hogy egyutt mindent megoldunk! Ehhez kepest telefonon szakitott velem. Annyira sem tisztelt, hogy elem álljon. Bele vagyok betegedve.
2017. jan. 2. 10:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát igen akárhogy is van ha fontos lettél volna neki kicsit is akkor ember módjára szakít veled, függetlenül attól, hogy neki milyen rossz az élete.
2017. jan. 2. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!