Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ebben valami igazság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ebben valami igazság?

Figyelt kérdés
Egy haverom tanácsa:Minden nő barátságát fogadd el mert sosem tudhatod majd hogy ki lesz közülük a párod.Lehet ők fognak bemutatni majd annak a nőnek aki a párod lesz.
2016. aug. 7. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Közhelyes, de igaz lehet. Úgy általánosítanám, hogy mindenki ismeretségét fogadd el, mert lehet, hogy rajta keresztül ismered meg a párodat.

Ettől még van egy veszélye a te verziódnak, úgy hívják friendzone, de ez egy külön kis off topic.

2016. aug. 7. 11:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Nokent mondom hogy igen.
2016. aug. 7. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenkivel jóba‘ kell lenni állítólag, mert “kitudja“. De ez nekem pl. nem megy, mert hányok az alakoskodástól.
2016. aug. 7. 11:18
 4/6 Noren1989 ***** válasza:

Jóba kell lenni a nőkkel, náluk van az összes pina!

26/F

2016. aug. 7. 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha az adott lány iránt nem érzel úgy komolyabban semmit, vagy legalábbis nem sóvárogsz utána, akkor jó ötlet lehet, mert rajta keresztül a barátnőit meg lehet ismerni, akikből simán lehet potenciális jelölt :)

Meg annyiból is előny, hogyha más lányok egy férfit egy lány mellett látnak, még ha csak a haverja is, de rögtön sokkal vonzóbb lesz csupán amiatt, mert lány közelében van. (Magyarul nem egy magányos senki, meg annyira nem lehet hülye a lányokhoz, azt gondolják) Meg a versenyszellemet is felébresztheti más lányokban.

2016. aug. 7. 11:58
 6/6 anonim ***** válasza:

HÜLYESÉG!

Ha megismerkedsz egy nővel (iskolatárs, munkatárs, közös társaság, hobbi, buli, véletlenül az utcán/buszon/boltban, stb...), EGYBŐL KEZDEMÉNYEZNI KELL.

MERT ha a barátkozós-jófejkedős-mézesmázas arcod mutatod, akkor a nőben csak az jön le, hogy csak a barátja akarsz lenni és elfelejt rád nagyon nagy eséllyel szerelmi/szexuális pár lehetőségeként gondolni.

Én eddig már nem kevés lánnyal szexeltem az életben és volt néhány kapcsolatom is, de azok csak olyanokból alakultak ki, amikor lehetőleg egyből kezdeményeztem egy lánynál a megismerkedésünk után, ha tetszett.

Ha húztam-halasztottam azt hogy ráhajtsak, abból később mindig csak csalódás lett a számomra, nem is kevés alkalommal.

24/F

2016. aug. 7. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!