Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ebben van igazság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ebben van igazság?

Figyelt kérdés
Ha minél jobban hajtsz egy nő után, minél jobban akarod, annál nagyobb a valószínűsége hogy nem jön össze. Egy nő megtudja érezni azt hogy nagyon görcsölsz hogy sikerüljön neked egy barátnő.
2016. aug. 10. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:
93%

Ha arra görcsölsz, hogy "egy barátnő sikerüljön", akkor igen, el fogod a nőket riasztani.

De ha neked konkrétan csak ő kell, és senki más, és ezért bármit megteszel, hogy beléd szeressen, az egészen más tészta. Ha van némi kölcsönös szimpátia, akkor még célba is érhetsz.

De ha nő elsőre és többedszerre is határozottan elutasít, akkor jobb elengedni, mielőtt elkönyveli, hogy egy őrült zaklató vagy.

2016. aug. 10. 10:07
 2/4 anonim ***** válasza:
22%

Minden azon múlik, hogy te bejössz e a lánynak.

Ha látszik hogy zavarban vagy, elpirulsz, ügyetlenkedsz:

1. Nem tetszel neki= "Jesszus de béna szegény, kiábrándító"

2. Tetszel neki= "De aranyos, hogy így zavarban van"

Ha folytam a nyomában vagy,és keresed a társaságát:

1. Nem tetszel neki= "Kopjon már le, nem látja, hogy semmi kedvem a hülyeségéhez? Mit nyomul ennyire?"

2. Tetszel neki= "Jaj de jó lenne, ha elhívna randira, olyan jó a közelében lenni"

2016. aug. 10. 10:53
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

A görcsös teperést ki szoktam szúrni, és az taszító. Az nem nekem szól, csak annak, hogy lyukkal születtem, nem farokkal.

Ha elutasítottam valakit, és utána is teper, az is taszító, mert nem tartja tiszteletben az én döntésemet. Egy jól működő párkapcsolathoz kell, hogy mindkét fél akarja.

Egyébként még ha meg is van az alap vonzódás, amiből jó eséllyel alakulhat ki párkapcsolat, én speciel utálom, ha valaki csúszómászóvá válik, megalázkodik előttem, ezzel könnyedén elvághatja magát akkor is, ha addig megvolt a szimpátia. Egyenrangú partner szeretnék lenni párkapcsolatban.

2016. aug. 10. 10:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ, hogy ez hogyan nyilvánul meg a tetteidben. Én speciel nem bírom egyáltalán, ha valakin érzem, hogy 0-24-ben ott ül a telefonja mellett, és alig várja, hogy válaszoljak már végre, aztán egyből ír egy regényt... Nekem ez picit sok. Én szeretem, ha a pasinak is meg van a saját élete, tanul/dolgozik, eljár a barátaival, vannak hobbijai, mert így egyrészt nem fulladunk meg egymástól, másrészt gondolj csak bele, mennyivel izgalmasabb úgy egy beszélgetés vagy találkozás, hogy valóban van is miről mesélnie mindkét félnek, mert történt vele egy csomó minden, és nem fullad ki annyiban a dolog, hogy "megvagyok, köszi", mert már facebookon mindent kitárgyaltak...
2016. aug. 10. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!