Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy lefeküdtetek egy lánnyal, és megbántátok?
Figyelt kérdés
A szóban forgó lány évek óta a húgom barátnője. Én is jóban vagyok vele. Mióta anyánk vidékre költözött velünk él. Nem igazán foglalkoztam vele, de ünnepek előtt megtörtént. Pár napja megpróbálta újra, de valamiért képtelen voltam rá. Nem mintha nem állna fel, de valahogy ösztönös borzongás fog el tőle.2017. jan. 1. 16:38
1/7 anonim válasza:
Nem bántam meg, de volt utána egy elég üres érzés.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, az ismerős. Velem is ez van.
2017. jan. 1. 17:09
3/7 anonim válasza:
Nekem csak olyan volt hogy már nagyon akartam szexelni mert sok hónapja nem voltam senkivel és ezért lefeküdtem egy kövér lánnyal.
Nagyon megbántam és nagyon nem élveztem.
4/7 anonim válasza:
Szerintem a lényeg az, hogy kellenek az érzelmek :) Bár úgy tűnik van egy típus, akinek nem. De az is biztos, hogy van egy, akinek igen. Tényleg amikor fekszik melletted és ez egy szép pillanat kellene, hogy legyen és jó lenne átölelni, de ott fekszem és azt érzem, hogy mindegy. És akkor nem is ölelem át. Önmagában az orgazmus kevés. De még az is, ha valami vad dolgokat megcsinálok vele.
7/7 anonim válasza:
Én még egy szexelést sem bántam meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!