Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg csak ezen múlik?
Tételezzük fel, hogy van egy ikertestvérem, aki ugyanúgy néz ki, mint én.
Ő róla sugárzik az önbizalom, a magabiztosság, a bátorság, és a férfiasság, és ezáltal vonzza is a nőket.
Én pedig ennek az ellentéte vagyok. Nincs önbizalmam, magabiztosságom, félénk vagyok és bátortalan, és ha eleinte vonzom is a nőket a kinézetemmel, az csak addig tart, amíg meg nem történik az első szóváltás, utána már érdektelen maradok a nőknek.
Míg az ikertestvérnél nem, ráadásul szó szerint vonzza a nőket, mert olyan az "ideológiája", a meggyőződése hogy neki aztán jár, mintha ez lenne a programja, és más nem is lehetne, más szóba sem jöhetne - tehát az önbizalom. Remélem értitek.
Tényleg csak az önmagamhoz való hozzáálláson kell változtatnom? De nem megy. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy én is lehetek annyira jó, hogy kellenék valakinek.
Igen ezen múlik.
Most ha egy nő azt látja hogy te se vagy kibékülve magaddal, akkor mit kezdjen veled? Nekem személy szerint az ilyen emberekről rögtön a depresszió jut eszembe és én nem akarok egy lelki nyomorékkal együtt lenni, a szerelme,párja, társa akarok lenni, nem a lelki szemetesládája akinek az a pici önbizalma is csak nekem köszönhető, de talán még én sem tudnám feljebb tornázni a magához való viszonyát.
Persze ezt nem úgy kell érteni hogy ha valami problémája van nem hallgatnám meg... egyszerűen az ennyire önbizalomhiányos emberek engem megrémisztenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!