Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ezen múlik a boldogság? Egy párkapcsolattól tényleg minden jobb lesz?
Rengeteg embert hallok siránkozni, hogy milyen sz@r az életük,mert egyedül vannak.
Önmagában azzal nincs gond, hogy valaki társra vágyik, engem az zavar, ha valaki azt hiszi, ettől lesz csak boldog.
Holott ők is tudják, hogy ez csak egy menekülés a problémák elől és pillanatnyi boldogság, mert ahogy leszáll a rózsaszín köd, visszatérnek a problémák.
Azt hiszik, mások által lesznek boldogok, másoktól függnek, holott CSAK MI TEHETJÜK BOLDOGGÁ SAJÁT MAGUNKAT.Magunkban kell megtalálnunk a boldogságot.Ha ez nem megy valakinek, akkor senki más nem tudja boldoggá tenni, esetleg csak rövid ideig.
Mondom, nem azzal van bajom, hogy valaki társat akar, hanem azzal, hogy ezt látja egyetlen boldogságforrásként és egyedül csak szenved, nem tudja magát elfoglalni, nem tudja élvezni az életet és már az öngyilkosságon gondolkodik, mert senkit sem talál.Ez is egy függőség.
Ti mit gondoltok erről?
20/L
Igazad van!:)
Én is teljesen boldogan és felszabadultan élek szingliként.Nem ettől függ a boldogság.
Már én is meg akartam kérdezni, hogy miért az egyetlen problémája a párkeresés sok embernek. Sajnos nem tudom mérteni őket, egyetértek veled....
20L
Utolsó vagyok.
*az emberek NEM a problémák elől akarnak menekülni.
Én ismerek negyvenes nőket egyedűl élni, dolgoznak ,emberek között elvannak úgy hogy soha nemvolt igazi kapcsolatuk,nem hogy férjük. Nem siránkoznak, elfogadják az életet olyannak amilyen.
Mivel több nő van a földön,állítólag,így nem jut mindenkinek,főleg minősègi.
A házasságban is érezheted magad magányosnak,az sem jobb érzés,hidd el. Húsz évesen meg főleg nemkell jajgatni,tenni kell ellene.
48Men
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!