Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ezen múlik a boldogság? Egy párkapcsolattól tényleg minden jobb lesz?
Rengeteg embert hallok siránkozni, hogy milyen sz@r az életük,mert egyedül vannak.
Önmagában azzal nincs gond, hogy valaki társra vágyik, engem az zavar, ha valaki azt hiszi, ettől lesz csak boldog.
Holott ők is tudják, hogy ez csak egy menekülés a problémák elől és pillanatnyi boldogság, mert ahogy leszáll a rózsaszín köd, visszatérnek a problémák.
Azt hiszik, mások által lesznek boldogok, másoktól függnek, holott CSAK MI TEHETJÜK BOLDOGGÁ SAJÁT MAGUNKAT.Magunkban kell megtalálnunk a boldogságot.Ha ez nem megy valakinek, akkor senki más nem tudja boldoggá tenni, esetleg csak rövid ideig.
Mondom, nem azzal van bajom, hogy valaki társat akar, hanem azzal, hogy ezt látja egyetlen boldogságforrásként és egyedül csak szenved, nem tudja magát elfoglalni, nem tudja élvezni az életet és már az öngyilkosságon gondolkodik, mert senkit sem talál.Ez is egy függőség.
Ti mit gondoltok erről?
20/L
Én úgy gondolom, hogy két célja van az emberi életnek. Az elégedettség az egyik, a másik meg a boldogság. Te nagyon egy kalap alá veszed a kettőt. Az elégedettség az a kitűzött karrier célok hobbiban, munkában, önmegvalósulásban, a boldogság meg a szeretetről szól, hogy jól is érzed magad ebben a köpedék életben. Az elégedettség az az akaraton ,kitartáson múlik, a boldogság meg a szerencsén főleg, meg a bevállalósságon, illetve,hogy milyen egyéniség vagy belül. Ennyit bevezetőnek.
Az élet én tapasztalom, hogy sótlan, egyhangú, sivár szerelem, lelki társ nélkül. Sokkal jobb, ha van egy támpont az életedben, van aki szeret, oda vissza számítanak az emberek egymásra, ha hazaérsz akkor vár rád a kis barátnőd, akihez odabújsz, és nem csak a markodat ba-szod éjjelente. Hatalmas különbség. Ez hogy van valaki melletted jóban rosszban egy eufórikus érzést generál az agyadban, amitől jól érzed magad, a depresszió, a halálvágy kitakarodik az elmédből, az elmezavaraid eltünnek, egyszerüen nincs idejük előjönni, ha el vagy foglalva magadon kívül mással is. Pont ezért van az ,hogy a magányos emeber egy idő után megőrül, és végez magával.
Sokáig én is azt hittem mehet az élet akármeddig egyedül is, de rá kell jönni ,hogy nem. Így vagy úgy de törekedni kell arra,hogy szeretni tudj valakit. HA nem jön össze rendes nővel, akkor keress fizetőst, és szeresd azt, de egyszerüen kötődni kell valakihez. Leépülsz lélekben, egy kétlábon járó élőhalott leszel egy idő után, aki nem lát más utat, csak a temetőbe. Ez meg nem biztos ,hogy jó, és biztos,hogy nem a boldogság állapota! Csak ez az az ok, ami miatt a két nem összetartozása annyira fontos, hogy kiteljesedjen az egyén élete. Enékül csak fél ember vagy. Persze vannak akiknek elég az elégedettség érzés az életükben, de az nem fedi le a boldogságot szerintem. Az egy szintén jó érzés, de nem ugyanaz a kettő.
Én egy olyan ember vagyok, aki állati elégedett vagyok, külsőmmel is, meg amiket elértem idáig azzal is, átlag magyar népnél jobb helyzetben vagyok, de boldogtalan, mert nincs senkim. Érzem viszont ,hogy hiányzik valami, és hogy enélkül nem élet az élet. Itt a példa.
Ez emberfüggő egyébként, vannak aszexuálisak is, akik meg nem is igénylik az efféle együtleteket, satöbbi, de akinek van lelke, az tudja,hogy miről írok itt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!