Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak szerintetek egy igényes nő sminkel?
Olvastam pár érdekes kommentet régebbi kérdéseknél, ahol a férfiak szerint egy nő minimum igényességéhez az is hozzátartozik, hogy aminkel, be van lőve a haja stb.
Nagyon érdekelnének friss vélemények erről.
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Amíg csak a kisebb hibákat tünteti el vele, addig rendben van (minden nő szeret jól kinézni), viszont amikor már annyi mindent ken magára, hogy szinte felismerhetetlen, vagy röhejesen "mű nő" lesz belőle, az már pont, hogy igénytelen szerintem. Természetesen a hétköznapokról beszélek. Néha 1-1 buliba belefér az erősebb smink is.
29\F
Szerintem az igényességnek nem feltétele a smink és én utálom eleve a sminket, pláne amiket manapság látok már 10-12 éves kortól kezdve...
Hát sírok a látványon!
31/F
szerintem nem függ össze a kettő, de tetszik a smink.
izgalmas hogy többféleképpen ki lehet nézni vele, lehet variálni. a barátnőm szokott sminkelni, de nélküle is ugyanúgy szépnek látom. nincs bennem az, hogy azt akarom hogy mindig sminkeljen, mert nélküle ronda. ha van kedve akkor sminkel, ha nincs akkor nem.
amikor sminkelős videót néz, akkor néha meglepődök, hogy néhány lány milyen smink nélkül. őszintén szólva megértem, ha el akarják fedni a sok ragyát, piros foltokat, hogy szépnek érezzék magukat. lehet helytelen, de őket igényesebbnek gondolom, mint akik hagyják hogy ott világítson a fejükön a sok vörös pötty. de ettől még ha a barátnőmnek lenne ilyen bőre, nem hagynám el, nem ez volt a szempont, amiért vele akarok lenni, ezért nem zavarna, ha sminkkel "becsapna". azt már kevésbé értem, amikor olyanok kennek vakolatot a fejükre, akiknek alapból hibátlan a bőre. az se zavarna, de kissé furcsa nekem.
tehát azt mondanám, hogy nem függ össze az igényesség és a sminkelés, de nekem tetszenek azok a lányok, akik többet adnak a külsejükre, mint hogy fürdenek, hajat mosnak, nem büdösek. de egy nem sminkelő lánnyal is ugyanúgy összejönnék. a barátnőm pl egyáltalán nem sminkelt, amikor még megismertem. olyanra viszont nem vágynék, aki ge cisok sminket ken az arcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!