Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak, titeket egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, titeket egy ponton túl idegesítene, ha a párotok túl válsztékos beszélne?

Figyelt kérdés
Szóval szerintem azzal nincsen baj, sőt imponál is, ha mondjuk valaki az "elemez" helyett "analizál"-t mond néha, de van az a pont, amikor már zavaró, ha egy nő olyan kifejezéseket, szavakat, szólásokat használ, amit a mindennapi életünkben szökőévente egyszer, ha kicsúszik a szánkon? Például ha a fenti igénél maradunk, akkor "górcső alá helyezzük", "ízeire szedjük", "ától cettig átvizslatjuk" stb. mondana állandóan és ez lenne a mániája, hogy a minél nagyobb szókincset halmozna fel és ezt be is mutatja a beszédében. Sőt, szeret XX. és XIX. századi könyveket olvasni és élvezi, hogy ragadnak rá régebbi kifejezések, ami a kortárs irodalomból már kikoptak?
2016. dec. 30. 12:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Van egy határ, ami fölött tudálékosnak érezném. Engem idegesítene.
2016. dec. 30. 12:59
 12/19 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna, és is szeretek a nyelvvel játszadozni (lol?), szeretek idegen kifejezéseket is használni, de azt főként akkor, amikor azt találom a legmegfelelőbbnek. Én inkább a L'art pour l'art-féle szókifacsarással szoktam az embereket őrületbe kergetni, pl ne idegeskedj, hanem oda. Kíváncsi vagyok, hogy viselné ezt a delikvens :D (<- na, pl ezt az idegen szót szeretem).

Ja, meg előszeretettel használom az internetszlenget, lásd a "lol?" fentebb.

25/F

2016. dec. 30. 13:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem zavar ha valakinek van szókincse, meg az se ha intelligensebb az átlagnál. De amikor ilyeneket mondanak engem a hideg kiráz.
2016. dec. 30. 13:24
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem idegesít a párom, hát az hogy jönne össze?

Ezt a beszédmódot meg hallani kéne, létező kifejezések, ha a helyükön vannak használva, mi baj volna velük?

2016. dec. 30. 13:54
 15/19 anonim ***** válasza:
54%
Fu engem az ilyen jopofaskodo (főleg ha mások által kitalalt gagyi )sziviccektol ráz a hideg, mint amit itt az egyik válaszoló leírt.foleg h általában társul hozzá egy bárgyú tekintet, ahogy lesik, h ki vihog az ezredszerre is benyogott de spontannak beállított szovicceken. Akkor már inkább legyen vki modoros, csak ne trefaskodjon
2016. dec. 30. 14:51
 16/19 anonim ***** válasza:
#9, a South Park azért nem pont ide tartozó dolog.
2016. dec. 30. 14:59
 17/19 anonim ***** válasza:

#10: Emiatt pattintottak? Ez elég rossz indok, még csak nem is túl hihető.

#16: Egy jó South Park fordításhoz pedig kell a szókincs!

2016. dec. 30. 15:06
 18/19 anonim ***** válasza:

Ohh mintha magamat látnám :D Napi 8-10 órában így kell beszélnem és gyakran észreveszem, hogy még otthon is akaratlanul megmarad :D

Eddig senki nem jelezte hogy zavarja, ha meg igen...hát egészségére :D

23/N

2016. dec. 30. 15:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Én csak azt utálom mindennél jobban, mikor valaki angol szavakat használ a magyar nyelvben. Pl: releváns.
2016. dec. 30. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!