Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emlékezetroham az exemről, létezik ilyen? Nektek is volt ilyesmi?
Nem tudom minek nevezzem, emlékezetrohamféleségnek mondanám. Most az elmúlt néhány napban nagyon sokszor eszembe jut az exem, jó és rossz dolgok egyaránt. Nem értem miért.
2 éve szakított velem, abszolút nem volt hosszú kapcsolat, csak 3-4 hétig tartott. Nagyon szépen és jól indult, de aztán hirtelen vmiért elege lett belőlem, nem mondta miért, hát vége lett.
Mivel nem volt hosszú kapcsolat, így nem kellett sok idő hogy túl legyek rajta, habár volt egy két dolog amihez kellett némi idő mire feldolgoztam....de túl vagyok rajta.
Másfél éve van párom, akivel nagyon jól megvagyunk, nagyon jól működik a kapcsolatunk minden téren, megértjük egymást, minden jó. :)
És ez miatt nem értem, hogy most miért van egyfolytában az exem a fejemben, nagyon idegesítő :D csak azon gondolkozom, hogy miért van ez. Tényleg semmi nem köt hozzá, nem is haragszom rá, abszolút semmi nincs vele, nem beszélünk...stb.
Volt már nektek ilyen, hogy hosszabb idő után rengetegszer eszetekbe jutott a volt párotok?
Miért lehet ez, és mit lehetne ez ellen tenni?
22/L
Én is hasonló cipőben járok. Nekem a környezetváltozás és a lezárás segített sokat, de amikor hazajövök a közös városunkba az exemmel (itt van a családom is) akkor többször eszembe jut, mert olyan helyeket látok, ahol együtt voltunk. Meg alapból rossz a közérzetem, mert nem szeretném látni.
Úgyhogy rossz érzés, de ezen túl kell lenni. Koncentrálj másra, kösd le magad. Idővel elfelejted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!