Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy szerelemben két lélek annyira összefonódott, hogy szakítás után is megérzünk a másik féllel kapcsolatos dolgokat?
Én sem hiszek az ilyenekben, amiben viszont hiszek, az a másik kiismerése. Amikor a szüleim elváltak, csak néhány percre találkztak hetente, mikor apukám átjött értem, meg mikor hazavitt. Mégis valamiért mindig pontosan meg tudta állapítani abból, ahogy anyukám viselkedett abban a pár percben, hogy van-e épp valakije, mennyire komoly, stb.
Nem tudom, hogy ti mennyit találkoztok, illetve mennyit hallasz felőle ismerősöktől, de a lánykérősdi pl. simán lehet emiatt.
Üdv, hú hát ez egy nagyon érdekes kérdés. Engem is foglalkoztatott, bár nem hiszek az ilyen ezoterikus dolgokban. Volt egy barátnőm, akivel nagyon mély volt a szerelmünk, pont úgy írnám le, ahogy te a tiédet. Majd sok veszekedés és vita után vége lett. Lényegében ő hagyott el.
Több hónap, sőt inkább év telt el. Azóta is van hogy vele álmodok. Mintha traumatizált volna az eset és továbblépnem sem igazán sikerült. Én azt tapasztaltam az ilyen "megérzésnek" tűnő dolgokról hogy nem mindig igazak. Vannak, de inkább csak tippek vagy találgatások. Gondolj arra, hogy mennyi olyan megérzésed volt vele kapcsolatban, ami hibásnak bizonyult. Volt ilyen? Mindenesetre az elég furcsa hogy eltalálod az eljegyzést meg a nagypapája halálát. Nekem rossz előrézeteim szoktak lenni, de más témában. Volt, hogy bejött, volt hogy nem.
Azóta már minden kapcsolat megszakadt köztünk, mintha teljesen idegenek lennénk. Mégis gondjaim vannak... Fogalmam sincs neki milyen. Néha kíváncsi vagyok rá, hogy ő érez-e valamit vagy boldog így. Ha ő már elfelejtett engem akkor én jó nagy marha vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!