Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők szeretik a fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szeretik a fiatalabb pasikat?

Figyelt kérdés

Sok csaj van a melóhelyemen/ismerősi körömben akik idősebbek mint én vagy épp korombeliek és szerintem bejönnek nekik a fiatalabbak. Engem mindig 4-5 évvel fiatalabbnak néznek, de olyan is van aki többel. És amikor megtudják, h valójában korukbeli vagyok v nem sokkal fiatalabb, mindig bókolnak h milyen jól nézek ki.

Volt akivel már alakult is ez-az, volt akivel nem. Nem szoktam nyomulni senkire , csak ha nagyon egyértelmű a szitu akkor élek a lehetőséggel.

2016. dec. 26. 11:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem!
2016. dec. 26. 14:47
 12/16 A kérdező kommentje:

Nekem is főleg idősebb partnereim voltak. Nem jellemző, hogy hosszú távúak, de jól éreztem magam velük :P

Fiatalabb mindössze egyetlen 1 volt és nem is volt olyan jó.

Egyébként nem vagyok már annyira fiatal, aki esetleg 17-8 -ra gondolna, már elhagytam a 25-t. Ami érdekes h mindig jófej, okos, de laza nőkkel hozott össze a sors.

2016. dec. 26. 16:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem kortalan. bármikor eltalálhat. Engem egyáltalán nem zavar ha férfi fiatalabb a párkapcsolatban, de egyébként ha fordítva van az sem... Én is így vagyok, jó pár évvel fiatalabb férfit ismertem meg és még is szeretem. Biztos sokan vannak akiknek ez kizáró ok. Nekem nem!
2016. dec. 26. 17:15
 14/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk fura h ez miért kizáró ok am. Inkább csak azt tudnám elképzelni h nem szeretik a "gyerekeket" de h csak azért mert fiatalabb..
2016. dec. 26. 17:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Van, akinél kizáró ok, és van, akinél nem. El kell fogadni, hogy nem vagyunk egyformák és kész.
2016. dec. 26. 18:24
 16/16 A kérdező kommentje:
jó :(
2016. dec. 26. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!