Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szeretik a fiatalabb pasikat?
Sok csaj van a melóhelyemen/ismerősi körömben akik idősebbek mint én vagy épp korombeliek és szerintem bejönnek nekik a fiatalabbak. Engem mindig 4-5 évvel fiatalabbnak néznek, de olyan is van aki többel. És amikor megtudják, h valójában korukbeli vagyok v nem sokkal fiatalabb, mindig bókolnak h milyen jól nézek ki.
Volt akivel már alakult is ez-az, volt akivel nem. Nem szoktam nyomulni senkire , csak ha nagyon egyértelmű a szitu akkor élek a lehetőséggel.
Nekem is főleg idősebb partnereim voltak. Nem jellemző, hogy hosszú távúak, de jól éreztem magam velük :P
Fiatalabb mindössze egyetlen 1 volt és nem is volt olyan jó.
Egyébként nem vagyok már annyira fiatal, aki esetleg 17-8 -ra gondolna, már elhagytam a 25-t. Ami érdekes h mindig jófej, okos, de laza nőkkel hozott össze a sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!