Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan férfiak akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan férfiak akik hasonlóan gondolkoznak, mint én?

Figyelt kérdés

Nekem nem az a célom, hogy minél több nővel lefeküdjek hanem egyet szeressek, aki mind külsőleg és mind személyiségileg tetszik.

Úgy vagyok vele, hogy külső ami megfog belső ami megtart. Ha nem tetszik az egyik akkor nem tudnék vele mit csinálni, áltatni, átejteni, kihasználni meg nem szeretnék senkit.

Tudom, hogy egy férfi szájából fura ezt hallani. Az ismerőseim mikor azt mesélik, hogy ezzel azzal feküdtek le pacsizgatnak, bezzeg azért nem jár pacsizás, mert több éve együtt van valakivel.

Az az igazság, hogy sajnos mostanában olyanoknak tetszem akik nekem nem tetszenek és úgy érzem, hogy valakivel csak azért összejönni, mert nem volt jobb azzal neki is és magamnak is ártanék.

Kiváncsi vagyok, hogy mások is hasonlóan gondolják.

2016. dec. 24. 20:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#10 Persze én is benne lennék ebbe, de nem vagyok az a könnyen ismerkedős dumagép és nem is akarok ilyen lenni, én mindig egyenes és őszinte vagyok szeretek magamról sokat beszélgetni, utálom fényesíteni magam csak ezt nem mindenki értékeli. De ha kapcsolat és egyéjszakás közül lehetne választani akkor inkább az előbbit választanám.
2016. dec. 24. 23:48
 12/17 A kérdező kommentje:
De persze egyéjszakást is csak úgy tudnék elképzelni, ha vonz a lány. Egyszer volt olyan, hogy internetről találkoztam valakivel tetszett a képen, de élőben egyáltalán nem, még merevedésem se volt.
2016. dec. 24. 23:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, van is barátnőm 2 éve (ő is rá is illik az a gondolkozás mód amit írtál). Nincs ebben semmi fura.
2016. dec. 25. 01:03
 14/17 anonim ***** válasza:
+1
2016. dec. 25. 01:14
 15/17 anonim ***** válasza:
A tapasztalatszerzés fontos. Nem szexuális szinten, hanem párkapcsolati szinten. Az ember egy csomó hibát elkövet az elején a túlzott ragaszkodástól a túl sok féltékenységig, ezekből sokat tanul az ember, sok veszekedés és csiszolódás árán, ami annyira tönkretehet egy párkapcsolatot, hogy utána hiába tanultál belőle, helyrehozni már nem tudod. Arról nem is beszélve, hogy közben jön rá az ember, hogy valójában mire vágyik. Az első komoly párkapcsolatomat úgy kerestem, hogy vallásos római katolikus pasival akartam összejönni. Meg is lett, hittudományi főiskolára járt, de egy fa volt. Összeköltöztünk és kiütközöttaz alkoholista apja természete, sokat ivott és meg is vert. A következőt már egészen más tulajdonságok alapján kerestem. Sokat tanultam az elsőből.
2016. dec. 26. 09:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Hasonlóan gondolkodom mint te, azzal a különbséggel, hogy amíg nem találok olyat akivel komolyan el tudom képzelni, márpedig egyelőre nincs ilyen, annak ellenére, hogy folyamatosan ismerkedem, addig élek a lehetőségeimmel, ha legalább a vonzalom megvan.

33F

2016. dec. 26. 09:29
 17/17 A kérdező kommentje:
Állandóan a párkapcsolati tapasztalatok fontosságával jöttök, de ha nincs olyan lány akinél közös szimpátia lenne akkor mi a fenét csináljak? Meg hagyjuk már ezt a demagóg dumát, hogy aki tapasztalatlan hibákat elkövet el és tök béna lesz. Hiába van valakinek több száz párkapcsolati tapasztalata akkor is fog hibákat véteni akkor se lesz tökéletes, de ebbe ugy látom nem gondoltok bele.
2016. dec. 26. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!