Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak akik hasonlóan gondolkoznak, mint én?
Nekem nem az a célom, hogy minél több nővel lefeküdjek hanem egyet szeressek, aki mind külsőleg és mind személyiségileg tetszik.
Úgy vagyok vele, hogy külső ami megfog belső ami megtart. Ha nem tetszik az egyik akkor nem tudnék vele mit csinálni, áltatni, átejteni, kihasználni meg nem szeretnék senkit.
Tudom, hogy egy férfi szájából fura ezt hallani. Az ismerőseim mikor azt mesélik, hogy ezzel azzal feküdtek le pacsizgatnak, bezzeg azért nem jár pacsizás, mert több éve együtt van valakivel.
Az az igazság, hogy sajnos mostanában olyanoknak tetszem akik nekem nem tetszenek és úgy érzem, hogy valakivel csak azért összejönni, mert nem volt jobb azzal neki is és magamnak is ártanék.
Kiváncsi vagyok, hogy mások is hasonlóan gondolják.
Hasonlóan gondolkodom mint te, azzal a különbséggel, hogy amíg nem találok olyat akivel komolyan el tudom képzelni, márpedig egyelőre nincs ilyen, annak ellenére, hogy folyamatosan ismerkedem, addig élek a lehetőségeimmel, ha legalább a vonzalom megvan.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!