Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt legnagyobb szerelmi csalódásotok? és hogy léptetek túl?
csak kiváncsi vagyok, hogy az enyémhez képest milyenek, hogy tudjam, van okom a szomorúságra, vagy jobb lenne végre beletörődni
kort és nemet is írjatok légyszi. köszi
16/L
Nagyon tetszett egy srác,egy suliba jártunk.Próbáltam flörtölni vele,rámosolyogtam,néztem,próbáltam szemeni vele.Párszor láttam,hogy ő is engem néz és mosolyog,azt hittem van esélyem nála.Msn-en is beszélgettünk sokat,egész jól elvoltunk.De nem léptünk tovább,végül a barátnőm nem bírta tovább nézni és beszélt a sráccal,megszervezett egy találkozót.A gond csak az volt,hogy nekem nem volt jó az időpont,mert orvoshoz kellett mennem,ezt elmondtam a srácnak is,megbeszéltük,hogy máskor találkozunk...Aztán egyik napról a másikra nem is írt rám msnen,nem beszéltünk,de én ráírtam beszélgettünk.Éreztem hogy gáz van,megkérdeztem mi van,azt mondta,hogy a barátnőm ráerőltette,hogy találkozzunk,de igazából egyáltalán nem érdeklem.A barátnőm viszont mosolyogva mesélte (pont azelőtt,hogy beszéltem a fiúval),hogy nagyon örül,hogy találkozunk,meg rögtön belement a taliba és,hogy szerinte is jó ötlet...Onnantól kezdve nem is köszönt nekem.Azért így a szemembe hazudni...:(
Természetesen a barátnőmnek hittem,hiszen régóta ismerjük egymást,sose hazdtunk egmásnak.
15/L
17:11
érzem hogy hasonló a sztorink :)
túltetted már magad rajta?
ugyanez voolt velem,, :]
de én már rájőttem,hogy egy nyomi..
de azért még néha hiányzik:S:$:D:/
puszcsók:*
én vagyok a hasonlosztoris :)
háát rossz leirni de nagyonnem tettem tul magam rajta :D mindig mondogatom magamban hogy fuj fuj nem is helyes és bunko is de ez kb semmit nemér :) másfél évig télleg rohadt szerelmes voltam. iszonyatosan. mindent szeretttem rajta. nem tudom elfelejteni főleg hogy nap mint nap látom a suliba azzal a különbséggel hogy már ugy megyünk el egymás mellett mint 2 idegen:(:( és én probálok nyitott lenni ha dumálok egy sráccal akit kicsit helyesnek tartok akkor probálom elképzelni hogy vele milyen lenne ha összejönnénk de mindenkiben ŐT keresem és persze nem találom mert ő Ő :D namind1 ez fura:( amugy meg rohadtul igaz ez RÁ: "azért barátkoztam veled ilyen sokáig hogy a végén megdug.hassalak" eztláttam facebookon vkinél közös ismerősünknél és még lájkolta is xD és ez nagyon igaz rá. csak hát én nem vagyok ku.rva igy minden elcsesződött:) hu nem tom h ez most értelmes lett-e vagy sem :) és te kérdező szenvedsz még nagyon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!