Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt legnagyobb szerelmi csalódásotok? és hogy léptetek túl?
csak kiváncsi vagyok, hogy az enyémhez képest milyenek, hogy tudjam, van okom a szomorúságra, vagy jobb lenne végre beletörődni
kort és nemet is írjatok légyszi. köszi
16/L
Nekem volt egy srác,aki sms-ben dobott ki úgy,hogy közben mellette ült kb. 20 haverja,és rajtam röhögtek.Elég ordenáré sms-t írt,és amikor visszavágtam neki,még neki állt feljebb!
A másik,ugyanilyen fájdalmas csalódás volt,mikor a barátomról,akivel egy év után szakítottam az életvitele miatt,kiderült,hogy mellettem végigkefélte a fél megyét,és mindenki tudta,hogy egyszerre több nője van,csak én nem.
Külföldre mentünk az exemmel, két különbözö országba, tartott a szerelem, elegyzést tervezte, repülöjegyet néztünk, hogy a 2 hónap alatt is találkozzunk, aztán a nagy szerelem, fél nap alatt megszünt. Összejött egy hapsival, Ö 18 volt, a hapsi 34, ezt bevallotta kb 2 héttel utána. Az indok egyszerü, van pénze, autója.....
Mivel beszélgettünk nagyritkán, elmondta hogy heti 1-2 x találkozik vele, 1,5 hónap után megkérte a hapsi a kezét és igent mondott és távkapcsolatban él vele.
Találkoztam vele, rám mászott, azt mondta ha nem lenne a gyürür az ujján akkor más lenne minden.
Szerinted?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!