Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egyszer vonzódott már hozzám, az mindig is fog?
Figyelt kérdés
2016. dec. 22. 18:15
1/12 anonim válasza:
Szerintem valamilyen szinten igen. Mindig is meg lesz ez a dolog. Ha rád néz, érezni fogja, hogy egyszer nagyon akart téged, maximum ez a vágy már csökkent, de elmúlni sosem fog.
3/12 anonim válasza:
Egy ideig még vonzodunk a másikhoz,ha már szerelmesek nem is vagyunk...
De elmúlik szép lassan,az hülyeség hogy örökre megmarad....
4/12 anonim válasza:
Nem, különben nem szakítanának, válnának el az emberek. Sokan kifejezetten meggyűlölik azt, akihez valaha vonzódtak. Olvasgass a gyakorin, tele van "hogyan tudnék bosszút állni?", hogyan kéne megszívatni?" típusú kérdésekkel.
5/12 anonim válasza:
Nem,lassan elmúlik,jön helyetted egy másik.
Találkoztok pár év múlva,azért emlékezni fog mindenre.
6/12 anonim válasza:
Szerintem sem marad meg örökké a vonzalom.
9/12 anonim válasza:
Nem feltétlen, attól függ, hogyan állt az a vonzalom, amikor megszakadt a kapcsolat.
10/12 anonim válasza:
Ez engem is érdekel és pont a napokban beszéltem erről barátokkal. Nálam ez úgy volt, hogy aki tényleg vonzott és az esetem volt (már kb. első látásra is), nem csak úgy menet közben szerettem belé, az évek múlva is úgy vonzott, mint a mágnes! Aki meg nem volt az esetem, az hiába nézett ki jobban évek múltán, akkor sem volt kémia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!