Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer kedvel a lánybarátom, máskor meg hüvös ez miért lehet?
Figyelt kérdés
Igen, próbálkoztam nála, de visszautasított. A normális viszony megmaradt, de hullámzó. Volt hogy találkozót beszéltünk egy helyszinre ahová eddzeni jár, mikor odaért "te most rám vársz??". Máskor meg a távolról mosolyog rám, jön hozzám, kérdez. Pár hónapja irtam neki, nem reagál. Élőben azt mondj nem kapja meg, de megnézi. Végül utánairtam, hogy ezzel megbàntott. Következő élőben való összefutáskor olyan kis bűnbánó mosollyal közeledett hozzám. Legutóbb meg megkérdeztem mi baja van velem, miért nem válaszol. Azt mondta nem szokott válaszolni az üzenetekre2016. nov. 28. 11:46
1/3 anonim válasza:
Voltam hasonló szituban. Nem akar semmit tőled. A figyelmet viszont élvezi. Ne foglalkozz vele.
2/3 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nem akar, de most a barátságot miért kell elrontani?
2016. nov. 28. 12:03
3/3 anonim válasza:
Ja, én is ugyanilyen helyzetben vagyok. Tetszett a lány, próbálkoztam nála, ő elutasított ,amit én megértettem és elfogadtam, megbeszéltük, hogy barátok leszünk, de ő folyamatosan ellentmondásosan viselkedik, egyszer kedves, aztán bunkó egyszer elkerül, máskor direkt keres, nem is értem. Ha nem csinálná ezt már rég normalizálódott volna a viszonyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!