Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova soroljam magam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Bocsánat a kissé butának tűnő kérdés miatt, de a mai világban (ahogy ezt ti is észrevettétek) egyre magasabbak az emberek. Szóval én eddig egy nagyon magas kategóriába tartoztam. Lány vagyok, 170 cm (66kg).

Ebben a mai világban -magasság szerint- én akkor most melyik kategóriába tartozom a méretem alapján?

Előre is köszi a commenteket!

Üdv. mindenkinek!

25 L

2010. máj. 3. 00:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Jeti
2010. máj. 3. 02:29
 12/18 anonim ***** válasza:

a mi osztályunkba én vagyok a legalacsonyabb 165 cm

a két legnagyobb csaj 182 cm-es és tök rossz a mozgásuk is emiatt tesin meg hirtelen nőttek és ettől elromlott a szemük.ezen kívül mind 2 csaj úgy néz ki mint egy szupermodell döntd el hogy melyik a jobb

2010. máj. 3. 08:51
 13/18 anonim ***** válasza:

170 szted magas???

pff

átlag

2010. máj. 3. 08:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem még a magassarkú is belefér!Nem vagy magas,csak alacsony sem!:D
2010. máj. 3. 12:48
 15/18 anonim ***** válasza:

""02:03 175 centisen felveszel egy magassarkút?:D Minek az?Így is elég magas vagy.

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 02:28"

Mert nőies, és imádom a magassarkúakat, egy normális pasi még így is magasabb nálam, nem azért veszem fel, hogy magasabb legyek, de sokat dob az ember megjelenésén egy megfelelő magassarkú, és optikailag vékonyít is. A 170 centis pasikat messzire kerülöm, ha amúgy egy magas velem az illető az már ok.

2010. máj. 3. 14:43
 16/18 anonim ***** válasza:
pehelysúly.
2010. máj. 3. 15:56
 17/18 anonim ***** válasza:
nagyon jó csaj lehetsz
2010. máj. 9. 17:09
 18/18 anonim ***** válasza:

egy normális pasi még így is magasabb nálam

Ez nem igaz:D

A magyar átlag férfimagasság 175, te is ekkora vagy + magassarkú az kb. 180-185, az már rég nem normális, tehát átlagos férfi magasság.

2010. máj. 10. 03:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!